Sužalojimus vardijusi Bridgeso žmona: „Neetiška, amoralu ir siaubinga“

2022-07-01 15:37
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Su teisėsauga reikalų turinčio NBA žaidėjo Mileso Bridgeso žmona nusprendė nebetylėti.

Ketvirtadienį skelbta, kad neatskleidžiama moteris iškvietė policiją Bridgesui, o dabar paaiškėjo, kad ta moteris – jo žmona Mychelle Johnson.

Dviejų vaikų motina tikino, kad vyras ją mušdavo bei pridėjo nuotraukų, kuriose matomi sužalojimai.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
115,2
Pelno taškų: 115,2
Taiklumas: 46,7%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 158
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: LaMelo Ball

„Nekenčiu, kad taip nutiko, bet nebegaliu tylėti, – „Instagram“ rašė Johnson. – Leidau kažkam griauti namus, naudotis manimi visais įmanomais būdais ir traumuoti mano vaikus. Nieko pasauliui neturiu įrodinėti, bet neleisiu siaubingai besielgiančiam žmogui pasprukti be pasekmių.

Neleisiu jo artimiesiems ir toliau tildyti manęs ar bandyti jį apsaugoti. Tai – neetiška, amoralu ir siaubinga. Man skauda širdį, nes visad tikėjau ir mylėjau, bet kad ir kaip būtų sunku – laikas pastovėti už save.

Nebetylėsiu daugiau niekada, kad apsaugočiau kitus, nes aš ir mano vaikai yra svarbiau nei kažkieno įvaizdis... sulaužyta nosis, riešas plyšęs ausies būgnelis, nuo smaugimo plyšęs kaklo raumuo, kad eičiau miegoti ir stiprus smegenų sukrėtimas.

Man nereikia prielankumo, tiesiog nenoriu, kad taip nutiktų kažkam kitam. Noriu, kad šis žmogus gautų pagalbos, nes mano vaikai nusipelnė daugiau. Tik tiek ir noriu. Skauda, visur skauda, ši situacija skaudina, o labiausiai skaudu dėl nuskriaustų vaikų, kurie tapo liudininkais. Prašau nustokite skleisti šlykščius gandus ir prielaidas, gerbkite mano šeimos privatumą.“

„TMZ Sports“ skelbė, kad Bridgesas buvo suimtas už smurtą artimoje aplinkoje.

Skelbiama, kad po fizinio ginčo su Bridgesu moteris turėjo kviesti medikus. Atvykus policijai, krepšininkas jau buvo pasišalinęs iš įvykio vietos.

Teigiama, kad 24-erių atletas pats vėliau prisistatė į policiją ir buvo paleistas sumokėjus 130 tūkst. JAV dolerių užstatą.



Komentarai:

Balys
Galės formuot Bridges'as komandą su Montrezl Harrell'iu kalėjime.
2022-07-01
+3
Atsakyti
Anonimas
Jo sitam vieta zonoj o ne nba krepsinyje. Skaityk didysis jo kontraktas jau nuplauke. Gales pratest karjera eurolygoje. Ten ir buduliai laukiami tokie kaip einikis ir pns.
2022-07-01
Atsakyti
gandonas...
2022-07-01
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.