Po kroatų fiasko – Bogdanovičiaus apmaudas: „Pralaimėjome per kvailumą“

2022-07-04 09:13

Kroatija patyrė fiasko tarptautinėje krepšinio scenoje, kai FIBA ​​pasaulio čempionato atrankos varžybose pralaimėjo Suomijai (79:81).

Kroatai C grupėje užėmė paskutinę vietą su 1 pergale ir 5 pralaimėjimais bei praleis kitų metų ​​pasaulio čempionatą.

Per paskutines porą minučių Kroatija prametė septynis metimus iš aštuonių. Pasak komandos žvaigždės Bojano Bogdanovičiaus, Kroatija negali kaltinti aplinkybių, tik save.

„Suomiai nenugalėjo mūsų, o mes patys. Mes vėl lygiai taip pat žlugome. Neturime teisės skųstis sąlygomis. Pralaimėjome dėl savo kvailumo.

Markkanenas sukėlė mums problemų, o Salinas pataikė porą tritaškių. Su gera Prkačino ir Gnjidičiaus energija pakeitėme rungtynes, bet, deja, nelaimėjome“, – „index.hr“ sakė Bogdanovičius.

Jis pridūrė, kad Lovro Gnjidičius nėra kaltas dėl praleistų keturių baudos metimų rungtynių pabaigoje.

„Palaikymas buvo puikus, bet kartoju ne kartą, mes visi vienodai kalti. Lovro neturi nieko bendra su šiuo pralaimėjimu. Aš pats kaltas. Gavau kamuolį, bet, deja, nepataikiau.

Niekada nebuvome žemiau, sunku po to pasakyti ką nors protingo. Europos čempionatas artėja, bet turime pažiūrėti, kas iš viso žais“, – apibendrino Jutos „Jazz“ puolėjas.



Komentarai:

Retas atvejis,kai žaidėjai prisiima kaltę,už tai galima pagirti Bogdanovičių.Nes realiai taip ir buvo,keturias baudas svarbiausias prametė,kurios būtų atnešusios pergalę.Įdomiausias scenarijus būtų,jei kroatai kažkaip sugebėtų medalius paimti EČ,tačiau vistiek nežaistų PČ.Tai Europos medalininkų nebūtų pasaulinėje scenoje.O čia tai paradoksaa,štai ką daro langų sistema.
2022-07-04
+5
Atsakyti
Yra jau taip buvę slovėnams. Laimėjo Europos auksą, bet į Pasaulio čempionatą nepateko.
2022-07-04
-7
Atsakyti
xvc
praleistų baudos metimų?
2022-07-04
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.