„Knicks“ klubui – kaltinimai už neteisėtą žaidėjo viliojimą

2022-07-05 17:03
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Jaleno Brunsono ketverių metų 104 mln. JAV dolerių vertės kontraktas su Niujorko „Knicks“ nenustebino. Jau kelis mėnesius buvo kalbama apie šio klubo susidomėjimą buvusiu Dalaso „Mavericks“ gynėju, tačiau išlindo daugiau detalių apie tai, kaip žaidėjas buvo viliojamas.

„The Athletic“ pranešė, kad „Mavericks“ yra nusivylę „Knicks“ naudotais metodais. Naujienos apie susitarimą tarp krepšininko bei klubo išplito dar prieš tai, kai „Mavs“ leido oficialiai Brunsonui kalbėtis su „Knicks“.

„Knicks“ trenerio asistentas Rickas Brunsonas yra krepšininko tėvas, o buvusio „Mavs“ gynėjo agentas Samas Rose'as – „Knicks“ prezidento Leono Rode'o sūnus.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
13,2
Pataiko: 13,2
Taiklumas: 35,7%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Evan Fournier

Remiantis „The Athletic“ nurodytais faktais, „Knicks“ greičiausiai bus nubausti už neteisėtą žaidėjo perviliojimą. Tokio pobūdžio sankcijos yra gana retos, tačiau jei „Mavs“ iš tikrųjų nuspręs pradėti bylą, NBA privalėtų reaguoti, kad vadovautųsi savo taisyklėmis.

Brunsonas buvo viena pagrindinių „Mavs“ figūrų 2022 m. NBA atkrintamosiose varžybose. Gynėjas vidutiniškai pelnydavo po 21,6 taško.

Reguliariajame sezone Brunsonas fiksavo 16,3 taško, 3,9 atkovoto kamuolio ir 4,8 rezultatyvaus perdavimo statistiką.



Komentarai:

Anonimas
Čia Cubanas supyko kad iš jo žaidėją nugvelbė. Tai pasiskundė vargšelis ir dabar matome tokias naujienas.
2022-07-05
-8
Atsakyti
Tomas
Tai tėvas su sūnum negali ikalbėtis. Kas per nesąmonė.
2022-07-05
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.