Dorsey – realus šansas grįžti į NBA

2022-07-05 21:37
Nuotr.: Olympiacos BC
Nuotr. Olympiacos BC

Puikus Tylerio Dorsey 2021–2022 metų sezonas su Pirėjo „Olympiakos“ atkreipė daugelio komandų dėmesį į 26-erių gynėją. Vienu metu atrodė, kad žaidėjas pasiekė susitarimą su „Oly“, tačiau netrukus sulaukė Stambulo „Fenerbahče“ pasiūlymo.

Visgi Dorsey prioritetas visada buvo grįžimas į NBA ir pastaruoju metu jis treniravosi Dalaso „Mavericks“ ekipoje. „Eurohoops“ teigimu, „Mavs“ netrukus priims sprendimą, ar pateikti Dorsey pasiūlymą.

Taip pat skelbiama, jog Dorsey šansai sulaukti kontrakto iš Dalaso ekipos yra tvirti.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
13,6
Pataiko: 13,6
Taiklumas: 35,6%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Luka Doncic

Atakų organizatorius praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaidė po 24 minutes, pelnė po 12,8 taško, atkovojo po 2,3 kamuolio, atliko po 2 rezultatyvius perdavimus ir rinko po 10,3 naudingumo balo.

2017-ųjų NBA naujokų biržoje amerikietis buvo pasirinktas 41-uoju šaukimu ir rungtyniavo Memfio „Grizzlies“ bei Atlantos „Hawks“ klubuose. 

Stipriausioje planetos krepšinio lygoje Dorsey sužaidė 104 mačus, per kuriuos rinko 6,7 taško, 2,3 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.