„Clippers“ papildęs Wallas: „Pastarieji 3 metai – tamsiausias mano gyvenimo laikotarpis“

2022-07-10 22:20
Nuotr.: 2021 Getty Images-SCANPIX
Nuotr. 2021 Getty Images-SCANPIX

Los Andželo „Clippers“ nariu tapęs Johnas Wallas atsiverė apie tai, ką patyrė per pastaruosius metus.

Visą praėjusį sezoną Wallas nežaidė, nes jo buvęs klubas Hjustono „Rockets“ nusprendė suteikti žaidimo laiko jaunimui.

Taip pat Wallą prieš 2019-20 m. sezoną pakirto sudėtinga Achilo sausgyslės trauma, dėl kurios jis praleido metus be krepšinio.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
12,8
Pataiko: 12,8
Taiklumas: 37,3%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 23
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Luke Kennard

„Pastarieji treji metai buvo tamsiausias mano gyvenimo laikotarpis, – „Clippers“ pristatomojoje spaudos konferencijoje sakė Wallas. – Nemanau, kad daug žmonių sugebėtų tvarkytis su tuo, ką patyriau aš: praradau mamą, praradau senelį, man plyšo Achilas.

Stengiausi kovoti su visu ažiotažu ir surasti save, surasti meilę, kuri turėtų būti kažkas daugiau nei tai, ką aš jau praradau.“

„Clippers“ gretose Wallas suvienys jėgas su dviem NBA žvaigždėmis Kawhi Leonardu ir Paulu George'u.

Per karjerą absoliučiu komandos lyderiu įpratęs būti Wallas dabar džiaugiasi, kad pirmą sykį turės rimtus pagalbininkus.

„Man nereikės verstis per galvą kiekviename mače, neturėsiu būti Betmenas (populiarus komiksų veikėjas BasketNews past.).

Šioje karjeros stadijoje mano didžiausias tikslas yra nebūti Betmenu komandoje. Šioje komandoje bet kas gali tapti Betmenu“, – sakė Wallas.

31-erių gynėjas paskutinį kartą „Rockets“ gretose rungtyniavo 2020-2021 m., kai per 40 rungtynių vidutiniškai pelnydavo po 20,6 taško, atlikdavo po 6,9 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 3,2 kamuolio.

Wallo karjeros vidurkiai yra 19,1 taško ir 9,1 rezultatyvaus perdavimo.

2014-18 m. jis penkis sykius sudalyvavo „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, o 2017 m. buvo išrinktas į trečiąją lygos simbolinę komandą.



Komentarai:

Abs
Jie ten kostmose gyvena tikrai. Sako nedaug kas iškęstų tokias netektis, žinoma, gaila dėl artimųjų, bet gal tegu jau nusiramina tie herojai. Žmonės traukia artimuosius iš griuvėsių, o matai jam jau čia šakės kas buvo, senelis mirė, jaučių kokią savaitę nelabai krevetės valgėsi prie baseino, o ir jachtoj niekaip vietos nerado.
2022-07-10
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.