Magloire‘as patyrė traumą

2008-10-10 20:09
Nuotr.:

Majamio „Heat“ ekipos vidurio puolėjas 30 metų 211 cm ūgio Jamaalas Magloire‘as patyrė traumą. Pranešama, kad krepšininkui lūžo kairiosios rankos delnikaulis. Kiek laiko atletas nerungtyniaus turėtų paaiškėti atlikus išsamesnius medicininius tyrimus.

 

Magloire‘as susižeidė, Paryžiuje vykusių, rungtynių su Naujojo Džersio „Nets“ ekipa metu. Patyręs traumą žaidėjas iškart buvo nuvežtas į vieną iš Paryžiaus ligoninių.

 

Krepšininkas kartu su komanda nevyks į Londoną kur bus sužaistos dar vienerios rungtynės su „Nets“ komanda. Spėjama, kad Magloire‘as jau artimiausiu metu turėtų sugrįžti į Majamį, kur ir bus vykdomi išsamesni medicininiai tyrimai.

 

Per savo 8 metų karjerą Magloire‘as vidutiniškai sumesdavo po 8,6 taško bei atkovodavo po 7,2 kamuolio per mačą. Praėjusysis sezonas krepšininkui susiklostė prastai, atstovaudamas „Nets“ bei Dalaso „Mavericks“ ekipoms atletas aikštelėje pasirodė tik 31 rungtynėse, per jas aukštaūgis vidutiniškai pelnydavo po 1,8 taško bei atkovodavo po 2,9 kamuolio per rungtynes.



Komentarai:

nu kur jau tau jis toks geras ;)) net vidutinioku sunku pavadint butu... turejo pora padoriu sezonu ir viskas :)
2008-10-11
-11
Atsakyti
buvo tikrai geras centras
2008-10-10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.