Draymondas Greenas tikisi gauti maksimalų kontraktą

2022-07-28 12:00
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Ketvirtąjį NBA čempiono žiedą su „Golden State Warriors“ iškovojęs Draymondas Greenas tikisi piniginės paskatos.

Anthony Slateris ir Marcusas Thompsonas iš „The Athletic“ skelbia, kad Greenas iš „Warriors“ tikisi maksimalaus kontrakto pratęsimo pasiūlymo.

Nuo rugpjūčio 3 d. Greenas bus prieinamas ketverių metų 138 mln. JAV dolerių kontraktui. Pridedama, kad tokios sutarties trukmės ir tikisi krepšininkas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

56%
26,5
Pataiko: 26,5
Taiklumas: 55,8%
Vieta lygoje: 20
Geriausias pasiekimas: 36
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Andrew Wiggins

„Warriors“ gynybos ramstis didžiąją praėjusio sezono dalį lyderiavo geriausiai besiginančio žaidėjo rinkimuose, bet jį pristabdė trauma.

Greenui pasveikus, Steve'o Kerro vadovaujama komanda pasiekė ketvirtą NBA trofėjų per pastaruosius aštuonerius metus. Pranešama, kad Greeno nuomone, „Warriors“ branduolys su Stephenu Curry ir Klay Thompsonu priešakyje yra vertas visų prieinamų pinigų.

Praėjusį sezoną Greeno statistika siekė 7,5 taško, 7,3 atkovoto kamuolio ir 7 rezultatyvius perdavimus.

 



Komentarai:

jokia kita komanda jam tiek neduotu, bet kadangi jis yra dalis GS sekmes, tai ko gero pasiulys kaip atpilda. aisku uz poros metu taps zaidejas su blogu komandai kontraktu, bet tokiu NBA pilna.
2022-07-28
-3
Atsakyti
wi-fi
gyvas irodymas kaip vidutinis zaidejas pasidvigubina alga nes turi charizma ir nagluma,jo reali verte pagal gebejimas yra 15-18 ir ne cento daugiau ,o jo gynyba mitas,wiginsas uz ji zymiai geriau ginasi ir jei turetu tokia ego kaip grenas ,laimetus ne viena pesiginancio zaidejo titula
2022-07-28
Atsakyti
Anonimas
Vertas maksimalkes...Vienas geriausiu visu laiku gynybos specialistu..be jo Warriors tikrai nebutu iskovojus ziedu...
2022-07-28
+2
Atsakyti
Maksimum 2 metai jam liko gero krepsinio ...
2022-07-28
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.