LeBrono sūnus ir Buzelis gali žaisti vienoje ekipoje

2022-08-05 14:04
Nuotr.: AP – Scanpix, 247sports.com
Nuotr. AP – Scanpix, 247sports.com

Los Andželo „Lakers“ ir visos NBA žvaigždės LeBrono Jameso sūnus Bronny Jamesas prieš galimybę patekti į NBA rinksis vieną iš trijų karjeros kelių, o vienas iš jų gali suvesti su lietuviu.

Bronny Jamesas artėjančiais metais baigs vidurinę mokyklą, o tuomet vienerius metus lauks iki galimybės dalyvauti NBA naujokų biržoje (2024 m.).

17-metis Bronny rinksis vieną variantą iš trijų, kur žaisti per minėtus vienerius metus. Tai – žaidimas NCAA lygoje, NBA G lygos „Ignite“ komandoje arba Australijos NBL lygoje, skelbia „The Athletic“ žurnalistas Joe Vardonas.

Bronny James

Bronny  James
Pozicija: PG, SG
Amžius: 17
Ūgis: 191 cm
Svoris: 82 kg

Pridedama, kad jeigu Bronny Jamesas pasirinktų Australijos lygą, tuomet jis papildytų Sidnėjaus „Kings“.

Būtent 2023-2024 metų sezone „Ignite“ komandoje G lygoje varžysis ir lietuvis Matas Buzelis, tad jeigu Bronny nuspręstų žaisti šioje komandoje, jiedu suvienytų jėgas. Plačiau apie šį Buzelio sprendimą skaitykite čia.

Anksčiau ne kartą buvo pranešta, kad LeBronas Jamesas turi norą vieną dieną su savo sūnumi žaisti vienoje komandoje NBA.

Bronny Jamesas dalyvauti NBA naujokų biržoje galės 2024 metais.

„BasketNews.lt podkastas“:

ENBAS:



Komentarai:

Vytia
Palose su weid'o sunum, dabar su broniaus, o NBA teks su Bosh'o sunum palost :)
2022-08-06
+11
Atsakyti
Bet tai ką reiškia turėti tokį tėvą.Aš nesakau,kad Bronny yra prastas,jis tikrai labai talentingas ir bus pašauktas aukštu šaukimu.Tačiau kai turi tokį tėvą,tu jau esi garantuotas,jog būsi pašauktas draftuose ir praktiškai esi garantuotas,kad debiutinius metus kartu su tėvi žaisi.Nes tėvas kaip pasakė,taip ir bus.Geras Bronny gyvenimas.
2022-08-05
+6
Atsakyti
V.
Lose jau su Wade'o sunum vidurinej, po to liktu tik Bosho :D
2022-08-05
+9
Atsakyti
Antanas
speju ten teks tik pau..tus laizyt
2022-08-05
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.