Durantas „Nets“ savininkui iškėlė ultimatumą

2022-08-08 21:49
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Esamais Bruklino „Nets“ vedliais netikintis Kevinas Durantas tėškė ultimatumą, skelbia „The Athletic“.

NBA superžvaigždė susitiko su klubo savininku Joe Tsai, kuriam pakartojo jau anksčiau iškeltą mainų reikalavimą.

Pasak pranešimo, Durantas pareiškė, jog savininkas turi rinktis arba iškeisti jį, arba atleisti vyr. trenerį Steve'ą Nashą bei generalinį direktorių Seaną Marksą.

Durantas tvirtino netikintis kryptimi, kuria eina „Nets“.

Durantas ir Tsai šeštadienį susitiko Londone. Šaltinių teigimu, pokalbis buvo vestas atvirai ir profesionaliai.

Susitikimas įvyko praėjus metams, kai abi pusės susitarė dėl sutarties pratęsimo ketveriems metams už 198 mln. JAV dolerių. Krepšininkas mainų pareikalavo birželio 30-ąją.

„The Athletic“ praneša, jog remdamasi savo žiniomis, „Nets“ aiškiai žino, kokios priežastys lemia Duranto mainų reikalavimą. Klubas supranta, jog žaidėjas toliau laikysis savosios pozicijos.

„Nets“ dėl mainų kalbėjosi su beveik visomis lygos komandomis, tačiau organizacija nustatė aukštus kriterijus, ką tikisi gauti už dukart NBA čempioną, dukart NBA finalų MVP ir lygos MVP. 

Jokia komanda dar nepateikė „Nets“ tenkinančio pasiūlymo.

Bostono „Celtics“, Toronto „Raptors“ ir Majamio „Heat“ laikomos ryškiausiomis kandidatėmis per mainus prisivilioti Durantą. 

„Celtics“ klubo mainų paketas, sudarytas aplink vedlį Jayleną Browną, matomas kaip turintis didelę perspektyvą. 

Tarp Duranto ir Bostono komandos vyr. trenerio Ime Udokos užsimezgė artimas ryšys, kai treneris 2020-2021 m. sezone asistavo „Nets“ štabe, o paskui abu vyrai dirbo JAV rinktinėje Tokijo olimpinėse žaidynėse.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Kenedis
tai blemba, jeigu Durantas taip jau nori iseiti, tai tegul abipusiu susitarimu nutraukia sutarti. Bet speju Durantas nenori kazkodel paleist savo max vertes sutarties
2022-08-09
-4
Atsakyti
ee
"jei yra kruva klubo norinciu uz sita kontrakta duoti ir duoti nemazai?" kolkas kaip buvo paminėta - tenkinančių pasiūlymų nelabai yra
2022-08-09
+6
Atsakyti
Anonimas
Dieve kiek susirinke nesamones raso. neveltui krepsinio salis pas mus kiekvienas ekspertas ir pats geriausias General manager pasaulyje :) Jam vienodaj rodo ir Nashas ir klubo prezidentas, cia taigi viskas zaidimai, zvaigzdes spaudzia kad iseit is komandos ir neprarast pinigu, ne pirmas ir nepaskutinis. Jau metai tokie kad arba dabar arba gali but velu dar ziedus laimet, tai ir daro nesamoningus reikalavimus. kontraktas 4 metam tai Nets bando maksimum mainu verte gaut nes skubet nera kur. o KD laiko svaistyt nenori, todel ir pradeda viesai nesamones sneket tuo paciu savo mainu verte mazindamas ir versdamas juos ji iskeist. Durnas tik kad taip mazai praso dar netycia sutiks, tai vel beda. reikejo iskart 80% klubo akciju prasyt.
2022-08-09
+1
Atsakyti
asas
SNARGLIULYGA konkreti..po to prisiziuri jaunimas tokius mulkius is nba ir patys tampa minkstakiausiai savanaudziai klounai!
2022-08-09
-5
Atsakyti
Anonimas
as irgi noreciau buti savanaudis snarglys klounas uz keliasdesimt limonu per metus ;)
2022-08-09
+4
Atsakyti
Steven
zaides krepšinį NBA nera =esu treneris. neshas nieko nebaigęs. nera treneris, o nets gakvojo jog reikia ir užtenka vardo. bet ne ir Durantas suprato jog su tokiu neva trenerių ne laimesi.
2022-08-09
-2
Atsakyti
Marule
Suprantama kodel jis nori out, bet nu cmon! Pats jis susilipde ta Nets ir dabar jau nesa slides... Geras krepsininkas, bet iesko pigaus kelio prie ziedu. Atsilieps jo karjerai sitie bajeriai
2022-08-08
+1
Atsakyti
krv, 50m pries mokescius gauna ir tipo blogai kazkas!
2022-08-08
-2
Atsakyti
Otaitau
JAV naujienų portalai skelbia, kad jei Durantas bus išmainytas, bus lockout'as, inicijuotas savininkų.
2022-08-08
+3
Atsakyti
Jo
jeigu į celtics papuls dar ir ten viską išardys nevisprotys šitas
2022-08-08
+13
Atsakyti
cia zemiau rasiusiems "madona", "drama queen"... ka jus eiliniai bnewso durneliai suprantat? nieko. visiskai normalus superzvaigzdes zingsnis. kai atejo i Nets, buvo perspektyvi komanda, bet vadyba lochai uzsimane superteamo ir gabu jaunima ismaine i barzdona, o tas po metu pabego. liko tik draugelis Irvingas ir kruva veteranu. tai aisku, kad KD tokia situacija netenkina. o dar turbut mato, kad ir Nashas tuscia vieta, tai ir pasake, ka galvoja. tegu savininkas sprendzia, kas jam svarbiau.
2022-08-08
-13
Atsakyti
tai kad susedo, vadinasi susitare pazaist kartu? :D ar tu supranti, kad tie klubu milijardieriai savininkai tuos milijardus susikrove ne is NBA superstaru, o is kitu veiklu ir tas klubas jiem kaip zaisliukas. joks superstaras nesokdina klubo savininko pagal savo dudele, nes jis jiems yra tik preke. aisku, tokiu kaip Lebronas noru ir lukesciu manau tikrai isklauso, bet galutinius vadybinius sprendimus priima tikrai ne Lebronas. galbut jie jau zinojo, kad zais kartu, kol dar nebuvo info medioj, tai gal pasidare kokia tipo "cementovke", bet kad Lebronas neatejo pas GM ir nepareiske, kad "davai imam RW", tai as galeciau duot 99,9 proc. is 100.
2022-08-09
-7
Atsakyti
Jonas
Na aš irgi netikiu Nets galimybėmis.... Kolkas jie visiškai nieko neįrodė... Ir suprantu Diuranta, kuris nori nors pakovot dėl žiedų o ne ateinančius metus praleist komandoj kurioj perspektyvų nemato
2022-08-08
+3
Atsakyti
smh
As girdejau, kad dar savininko žmoną pirmadieniais, treciadieniais bei penktadieniais i ultimatuma itrauke. Artimais saltiniais tas linksta sutikimo link. Greitu atveju turetu buti pasiektas susitarimas.
2022-08-08
+1
Atsakyti
wow cia panasiai kaip kalnietis pasake Motiejunui...kad arba sumoki 400K sekanti sezona ir priemi mano dragelis Donata buti zalgirio antru vadybininku,arba as pasitraukiu is zalgirio klubo ir zalgirio futbolo klubo investavimo
2022-08-08
-8
Atsakyti
asas
whahahaha
2022-08-09
+19
Atsakyti
drama queen
2022-08-08
+5
Atsakyti
x
pats gi buvo prisikvietęs draugelių
2022-08-08
+7
Atsakyti
As galvojau Lebroni yra madona , pasirodo klydau .
2022-08-08
+14
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 23

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.