Derybos atnaujintos: „Knicks“ ruošia pasiūlymą už Mitchellą

2022-08-17 06:55
Nuotr.: 2022 Getty Images-SCANPIX
Nuotr. 2022 Getty Images-SCANPIX

Šią vasarą Rudy Gobertą išmainę Jutos „Jazz“ svarstys mainų pasiūlymus ir už kitą komandos žvaigždę.

Shamsas Charania iš „The Athletic“ ir „Stadium“ skelbia, kad po kelių savaičių tylos Jutos ir Niujorko „Knicks“ ekipos atnaujino derybas dėl Donovano Mitchello.

Teigiama, kad ruošiamas tam tikras žaidėjų paketas už Mitchellą. Tačiau gynėją savo gretose norėtų matyti ir daugiau klubų, išskirtinai Šarlotės „Hornets“, Vašingtono „Wizards“.

Donovan Mitchell

Donovan  Mitchell
Pozicija: PG, SG
Amžius: 25
Ūgis: 191 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: JAV

„Jazz“ gali būti linkę skausmingam persitvarkymui, bet nori solidaus pasiūlymo už Mitchellą. Juolab, kad dabartinis žaidėjo kontraktas galios dar trejus metus.

25-erių triskart paeiliui „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis per penkis sezonus NBA renka po 23,9 taško, 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir 4,2 atkovoto kamuolio.

Vasarą „Jazz“ jau spėjo priimti sunkų sprendimą, kai išmainė Gobertą į Minesotos „Timberwolves“.



Komentarai:

Tomas
Matyt jie kelis gynėjus keis į vieną pajėgesnį. Svarbu, kad pusę komandos neiškeistų už vieną neaiškią žvaigždę kaip Carmelo. Knicks dabar atsinaujinus ir perspektyvi. Reikia tik nedidelių papildymų.
2022-08-18
-8
Atsakyti
Knicks pasigavo kažkokį fetišą ant gynėjų.Juk komandoje dar yra Quickley,Grimesas,McBride'as,buvo Kemba pernai,dar Jokubaitis pašauktas,o dabar įsigytas Brunsonas ir dar Mitchello nori.Ta prasme,kur jie visus sukiš,bet dar įdomiau,kam jiems tiek gynėjų?Dviem komandom jau būtų tiek per akis,o čia viena tiek turi,totali durnystė.
2022-08-17
+10
Atsakyti
Anonimas
Knicks ruosiasi siam desimtmeciui sedet ties kokia 9 vieta visus tuos metus. Gi jau permokejo uz Brunsona, kam jiem imt dar viena mazaugi zaideja i ta pacia pozicija? Kartu jie bus visiska skyle gynyboje.
2022-08-17
-15
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.