Lietuvos moterų rinktinė sužais 2 kontrolines rungtynes – įėjimas nemokamas

2022-08-22 12:25

Lietuvos moterų rinktinės vyriausiasis treneris Rimantas Grigas papasakojo apie komandos pasiruošimą kontrolinėms rungtynėms su Izraeliu.

Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Lietuvos moterų krepšinio rinktinė šiandien ir rytoj sužais dvi kontrolines rungtynes su Izraelio rinktine.

Panevėžyje ir Jonavoje vyksiančios rungtynės yra skirtos pasirengti Europos čempionato atrankos kovoms.

Lietuvos rinktinės vyr. treneris Rimantas Grigas sieks kontrolinius mačus išnaudoti derinių tobulinimui ir komandos taktinių veiksmų gerinimui.

„Stengiamės pabūti kuo daugiau kartu, kuo daugiau suprasti savo stipriąsias ir silpnąsias puses, pereiti kuo daugiau įvairių situacijų, kurias galėtume vėliau panaudoti oficialiose rungtynėse, – prieš rungtynes kalbėjo Grigas. – Bandome daug derinių, daug visokių gynybos sistemų. Mūsų tikslas dabar – atrasti geriausią kelią į pergalę.“

Analizuodamas būsimas varžoves, Grigas pastebėjo, kad Izraelio krepšininkės žaidžia panašų į Skandinavijos komandų žaidimą.

„Izraelis – labai kibi, su charakteriu komanda, žaidžia gana agresyviai. Tas jų agresyvumas kartais išmuša iš derinių išpildymo. Bus įdomu su jomis žaisti ir pamatyti, kaip mūsų komanda atsilaiko, kaip reaguoja į tokį agresyvumą.“

Šiandienos rungtynių Panevėžio „Cido“ arenoje pradžia – 18:00 val. Įėjimas į rungtynes nemokamas.

Rugpjūčio 23 d. rungtynių Jonavos sporto arenoje pradžia – 18:00 val. Įėjimas į rungtynes nemokamas.



Komentarai:

Mindaugas
Dabar mielai buciau atvykes pasiziureti varzybu Panevezyje, bet siuo metu yra 7.30 ryto diena po draugisku.. Kazkaip tikrai su informavimu liudnoka. Na visi portalai kaip malda rytais, tad tokia naujiena butu buvus pamatyta. Gaila
2022-08-23
-4
Atsakyti
esvarbu
manau moterys krepsini turetu zaiati su bikiniu...
2022-08-22
-9
Atsakyti
Info
Ziauru kai moteru rinktine zaisdama namuose nesurenka 12 zaideju. Idomu ar treniruociu procesas nors pilnavertis vyksta su 10 zaideju.
2022-08-22
+8
Atsakyti
Pavėluota info,paskui stebimasi,kad moterų krepšinis nepopuliarėja.Sudėtis net nėra paskelbta,o varžovės ir laikas paskelbtas draugiškų rungtynių dieną.Dabar moterų krepšinis kaip tik pradėjo kilti po Jocytės,tai daugiau info norėtųsi,kada žais rinktinė.Nes dabar gaunasi,jog daug verkiama dėl moterų nustūmimo į šoną,tačiau kažkokių veiksmų nesiimama arba jų imimasi paskutinę minutę.
2022-08-22
+9
Atsakyti
Į ką ten žiūrėti?
jos su stringais turėtų lakstyt kad į jas žiūrėtų kas.
2022-08-22
-10
Atsakyti
.
Noriu Basketnews'ui pranešti kad Panevėžį tokios arenos kaip Cido jau nebėra.🙂
2022-08-22
-20
Atsakyti
Anonimas
sudėtis?
2022-08-22
+8
Atsakyti
Anonimas
ar zais jocyteee?
2022-08-22
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.