Karnišovo akiratyje: „Bulls“ domisi Kostu Antetokounmpo

2022-08-25 06:42

Čikagos „Bulls“ organizacijoje ateityje save matytų ir Kosto Antetokounmpo brolis Giannis.

Nuotr.: Vangelis Stolis
Nuotr. Vangelis Stolis

Graikijos nacionalinėje rinktinėje puikų pasirodymą surengęs Kostas Antetokounmpo traukia dėmesį iš NBA.

Pasak „SDNA.gr“, Čikagos „Bulls“ ekipa, kurioje krepšinio operacijų viceprezidentu dirba Artūras Karnišovas, kontaktavo su Kostu dėl galimo persikėlimo.

Skelbiama, kad Karnišovas buvo susisiekęs su krepšininku po jo puikaus pasirodymo draugiškose rungtynėse su Turkija, kai Antetokounmpo surinko 19 taškų (karjeros geriausias rezultatas rinktinėje) ir 13 atkovotų kamuolių.

Praėjusį sezoną Vilerbano ASVEL praleidęs aukštaūgis šią vasarą turėjo susidomėjimo iš Pirėjo „Olympiakos“, tačiau persikėlimas neįvyko dėl per mažo finansinio bei vaidmens pasiūlymo.

Kostas NBA jau yra rungtyniavęs 2018-2021 metais. 2020 m. jis tapo NBA čempionu su Los Andželo „Lakers“.

24-erių Antetokounmpo taip pat domėjosi Tenerifės „Lenovo“ ir „Granada“, bet žaidėjo prioritetu išlieka NBA ir Eurolyga. Jo sutartis su ASVEL galioja iki 2023 m.

Antetokounmpo praėjusiame Eurolygos sezone per vid. 12 minučių rinko po 5,4 taško, 2,3 atkovoto kamuolio, 0,7 bloko ir 6,6 naudingumo balo.

Neseniai apie galimą persikėlimą į „Bulls“ kalbėjo ir Giannis Antetokounmpo. Jo sutartis su Milvokio „Bucks“ galios dar trejus metus.



Komentarai:

Po Giannio turbūt Kostas ir yra antras talentingiausias žaidėjas iš brolių.Dar Alexas yra,tačiau kol kas jaunas ir dar daug kur jam tobulėti reikia.O Kostas jau ir NBA čempionu tapęs,ir net centru gali žaisti.Todėl visai nenustebintų,jei vėl grįžtų į NBA.
2022-08-25
Atsakyti
Madridista
Sitas man irgi labai imponuoja, manau turi didziuli potenciala, Zalgiriui labai reiketu tokio zaidejo. Mes jam galim pasiulyti Eurolyga ir minutes, bet turetu kazkiek nuleist kartele piniginiu atzvilgiu.
2022-08-25
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.