Sutapimą „Ryto“ rūbinėje radęs Fosteris prisiminė pirmą apsilankymą Vilniuje

2022-08-26 15:16

Marcusas Fosteris ant savo kūno turi išsitatuiravęs tokią pačią frazę, kokia kabo Vilniaus „Ryto“ rūbinėje – išlik alkanas ir paprastas.

Nuotr.: YouTube stopkadras
Nuotr. YouTube stopkadras

Įsibėgėjus Vilniaus „Ryto“ pasiruošimo stovyklai, „Jeep“ arenoje vienas prieš vieną pokalbiui susėdo prie sostinės klubo komunikacijos komandos prisijungęs Paulius Ambrazevičius ir „Ryto“ naujokas Marcusas Fosteris

„Nors praėjo tik kelios dienos, aš mėgaujuosi atmosfera, visi draugiški ir gerai turėti žmonių, kurie čia žaidė ankstesniais sezonais, – trumpą laiką Vilniuje įvertino 27-erių amerikietis. – Tai padeda man prisitaikyti anksčiau nei įprastai.“

Praėjusį sezoną „Ryto“ komandos rūbinėje dažnai akcentuota „Stay hungry and humble“ (liet. išlik alkanas ir paprastas) frazė yra viena iš tų, kuriomis vadovaujasi ir Fosteris. 

Marcus Foster

Marcus  Foster
Komanda: Vilniaus Rytas
Pozicija: SG, PG
Amžius: 27
Ūgis: 191 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Teksasas, JAV

„Tai neįtikėtina, mačiau šį užrašą persirengimo kambaryje. Mano senas treneris visada naudodavo frazę „Stay hungry and humble“. Ir aš net turiu ją išsitatuiravęs. Keista, jog vyksta visi šie sutapimai“, – pats nustebęs kalbėjo Fosteris. 

Tai nėra pirmas kartas, kai gynėjas svečiuojasi Lietuvos sostinėje. 2020 m. rugsėjo 15 d. vilniečiai draugiškose rungtynėse 67:75 nusileido Atėnų „Panathinaikos“. Fosteris tame mače pelnė 4 taškus.

Interviu su Fosteriu:

„Prieš atvykstant čia nieko daug nesitikėjome. Tačiau, kai atvykome, pamatėme sausakimšą areną, deja, man teko žaisti tik pirmoje mačo pusėje. Naktį prieš tai žaidėme su Berlyno ALBA, – dėstė „Ryto“ naujokas. – Aš labai norėjau žaisti daugiau ir viską patirti, nes tai buvo geros rungtynės taškas į tašką ir jos vos nesibaigė pratęsimu. Aistruoliai, ypač dabar, socialiniuose tinkluose rašo man, kokie jie laimingi, kad čia žaisiu. Esu tikras, kad fanai šiais metais bus nuostabūs.“ 

Su „Rio Grande Valley Vipers“ ekipa NBA G lygos trofėjų praėjusiame sezone laimėjęs 191 cm ūgio gynėjas demonstravo solidžius skaičius. Fosteris fiksavo 18,7 taško, 3,9 atkovoto kamuolio ir 4,3 rezultatyvaus perdavimo rodiklius.

„Jausmas geras – tai visada buvo mano pagrindinis tikslas. Norėjau laimėti čempionatą, tai viskas, ko galėjau norėti savo karjeroje. Buvo puikus sezonas, vienas geriausių man žaidžiant profesionaliai. Vien dėl to, kadangi galėjau užimti įžaidėjo vaidmenį, nors niekada to nebuvau daręs. Įrodžiau, jog galiu daryti ir tai, ir pelnyti taškus“, – prisiminimais džiaugėsi Fosteris.



Komentarai:

Ace of spades
Ooo, klounas prisijunge pries raudonos parodijos komunikacijos. Zvengsiu kai ritfaniugos pamate tikraji Fosterio lygi nervinsis kad brangiai pasieme toki antrarusi suda.
2022-08-26
-26
Atsakyti
321
Raudonqrwiniai susinervine subego. Matyt supranta, kad fuksai baigesi ir vel 12 metu bus zaginami. Dabar jau ir Vilkai prisides prie raudonqwiniu agonijos.
2022-08-26
-16
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.