Kuričius: „Sunkiu momentu atrodė, kad chemija su Šaru nutrūko“

2022-09-09 14:23

Artėjančiam sezonui besiruošiantis Kyle'as Kuričius papasakojo apie nesėkmingą praėjusio sezono pabaigą nulėmusias priežastis bei santykius su Šarūnu Jasikevičiumi.

Nuotr.: Rodolfo Molina / Contributor - Getty Images
Nuotr. Rodolfo Molina / Contributor - Getty Images

Sunkią atkarpą praėjusio sezono pabaigoje išgyvenęs Kyle'as Kuričius jau ruošiasi artėjančiam sezonui.

Krepšininkui tai bus jau penktasis sezonas Barselonoje.

Slovakijos pilietybę turintis amerikietis mintimis apie praėjusį ir ateinantį sezoną bei santykius su Šaru pasidalino su Diario Sport tinklalapiu.

Kyle Kuric

Kyle   Kuric
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: SG
Amžius: 33
Ūgis: 193 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: JAV

Kaip pagrindinę priežastį dėl nesėkmingos sezono pabaigos gynėjas išskyrė nuovargį.

„Sezonas buvo labai ilgas. Žaidėme aukštame lygyje viso sezono metu, bet turėjome daug traumų ir susirgimų. Galiausiai išsekome ir sezono pabaigoje buvome pavargę“, – atskleidė Kuričius.

Sezono metu Kuričius buvo kamuojamas nugaros skausmų. Snaiperiu vadinamas gynėjas buvo įkritęs į duobę ir pataikymo procentų prasme. Krepšininkas atskleidė, kad tokį etapą padėjo išgyventi sėkmingai žaidusi komanda.

„Nebuvo lengva. Stengiausi, kiek galėjau, tačiau nesugebėjau žaisti gerai. Niekada nenuleidau rankų ir toliau stengiausi, manau, kad sezono pabaigoje tapau geresnis, – aiškino Kuričius. – Grįžęs namo stebėdavau rungtynių įrašus, žiūrėdavau į savo išmetimus ir analizuodavau, ką darau ne taip. Tačiau tai nėra taip svarbu. Visada sutikčiau žaisti siaubingai, svarbiausia, kad komanda laimėtų.“

Krepšininkas taip pat atskleidė, kad chemija tarp jo ir Šarūno Jasikevičiaus vienu momentu buvo nutrūkusi.

„Su Šaru mums viskas yra aišku, svarbiausia atiduoti visą save gynyboje, o tada turi stengtis nusiraminti ir atrasti jėgų savyje puolimui. Jis yra labai reiklus treneris ir be galo nori laimėti. Komandoje turime viską, ko reikia, kad galėtume laimėti, tad jo darbas yra pastūmėti mus tų pergalių link. Jis visada iš tavęs išsireikalauja to, ko nori. Kai laimi, viskas būna gerai. Tačiau kai pralaimi, reikia būti labai stipriam psichologiškai, nes būna sunku“, – papasakojo krepšininkas.



Komentarai:

Antanas
kai nuolat matai tiom.na psic..hini snuki kuris rekia negaves isgert tai kur nepalusi
2022-09-09
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.