„Timberwolves“ žvaigždė išstojo su homofobiškais komentarais

2022-09-12 10:44

Anthony Edwardsas „Instagram“ paskyroje pasidalino vaizdo įrašu, kurį vėliau ištrynė.

Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Anthony Edwardsas savo „Instagram“ paskyroje pasižymėjo homofobišku pasisakymu.

21-erių Minesotos „Timberwolves“ žvaigždė pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame grupę lauke stovinčių žmonių žargonu pavadina gėjais, prideda keiksmažodį ir rasistinį užgauliojimą iš n raidės.

Tokie NBA žaidėjo veiksmai sukėlė atoveiksmio bangą. Vėliau Edwardsas socialiniame tinkle „Twitter“ atsiprašė už netinkamą išstojimą.

Anthony Edwards

Anthony  Edwards
Pozicija: SG
Amžius: 21
Ūgis: 193 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Atlanta, JAV

„Tai, ką aš pasakiau, buvo nesubrendęs, įžeidžiantis ir nepagarbus elgesys, todėl labai atsiprašau. Nepriimtina, kad aš ar kas nors kitas taip kalbėtų ir įžeidinėtų, tam nėra jokio pateisinimo. Aš buvau užaugintas geriau“, – „Twitter“ parašė Edwardsas.

Krepšininkas greičiausiai bus nubaustas už šį komentarą.

Praėjusį sezoną Edwardsas per 72 reguliariojo sezono rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 21,3 taško, atkovodavo po 4,8 kamuolio ir atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Anonimas
Antį antim pavadino vajeetau skandalas 😋
2022-09-12
+1
Atsakyti
Tokiose istorijose man įdomu,kas būtent juos priverčia taip kalbėti.Nes labai graudžiai atrodo,kai kitus vadina įvairiais žodžiais,o po to atsiprašinėja ir dar prideda,kad buvo auklėtas daug geriau.Tai jei žmogus yra išauklėtas ir išsilavinęs,jam net minties nekils kažką įžeidinėti.O čia ne tik mintis kilo,bet dar ir pats veiksmas įvyko,paleidžiant visą tiradą šlykščiausių žodžių.Nekalbėk š,tada nereikės ir atsiprašinėt.O jei kažkas užkliūna,tai praeik pro šalį,protingiau atrodysi.
2022-09-12
+5
Atsakyti
Ayo
Tipiskas juodis. Zyzia del savo teisiu o po to pats lepteli belekokia nesamone ir tenka atsiprasineti. Tiems NBA krepsininkams ziauriai reikia kazkokio mentoriaus kad nustotu milijonus svaistyti i bala ir sneketi nesamones per socialine medija. Eilinis irodymas kad zemos klases atstovui daves daug turtu tu jam proto tikrai nepridesi.
2022-09-12
+11
Atsakyti
Anonimas
wow koks rasistiskas pasisakymas is aukstos klases atsovo. turbut matai edwadse savo paties blogasias savybes del to ir piktinies. pats ne ka geresnis uz ji tik rusiuoji zmones pagal kitus kriterijus. apgailetina.
2022-09-12
+25
Atsakyti
D_K
Idiotas jaunas vaikas, su agresyviu požiūriu į gyvenimą ir žmones toli neis.
2022-09-12
-14
Atsakyti
Atom
kodel negalima pasisakyt apie gejus? basketnews?
2022-09-12
+23
Atsakyti
eee
Vargšas, pasakė ką galvoja. Tai bent laikai atėjo :)
2022-09-12
+14
Atsakyti
eee
Tai jau darosi nebe laisvė. Laisvė ir protekcionizmas mažumoms, o dauguma būti jau nebemadinga ir nepopuliaru, ir lyginant su mažumom jokių teisių ir privilegijų neturi. Kur tai nuves? Taip tik heito daugiau gauna tos mažumos o tada dar labiau rėkia ir reikalauja visko sau, visur tik *fobijas mato kaip ir juodukai vien rasizmą visur
2022-09-12
+10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.