Blakney leidimas žaisti Europos klubų turnyruose kainuos 20 tūkst. eurų

2008-10-23 13:02
Nuotr.:
Bulgarijos krepšinio federacija (BFB) ir Bulgarijos pilietybę turinčio amerikiečio įžaidėjo Roderickas Blackney agentas susitarė, kad žaidėjas turės sumokėti 20 tūkst. eurų baudą ir jam bus panaikintas draudimas dalyvauti 2008-2009 metų sezono Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) Europos padalinio rengiamuose turnyruose.

32-ejų metų 184 cm ūgio krepšininkui, kuris vasarą pasirašė kontraktą su Turkijos vicečempione Ankaros „Turk Telekom“ ekipa, bausmė buvo skirta dėl asmeninių priežasčių atsisakius atvykti į 2009 metų Europos čempionato atrankos varžyboms besiruošusios Bulgarijos rinktinės treniruočių stovyklą liepos mėnesį. Dėl tokio Blakney elgesio BFB rugsėjį kreipėsi į FIBA Europos padalinį ir paprašė nubausti žaidėją.

2007-2008 metų sezoną Blakney atstovavo Pirėjo „Olympiacos“ (Graikija) komandai. Įžaidėjas Eurolygoje sužaidė 22 rungtynes, kuriose, vidutiniškai aikštėje praleisdamas po 20 min., pelnydavo po 4,8 taško, atkovodavo po 1,7 ir perimdavo po 1 kamuolį bei atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.


Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.