Popovichius atskleidė, kas jį motyvuoja treniruoti: „Mano atlyginimas“

2022-09-27 07:25

Popovichius su „Spurs“ iškovojo 5 titulus, o dabar treniruos itin jauną komandą.

Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Legendinis Greggas Popovichius pradeda savo 27-ąjį sezoną iš eilės kaip San Antonijaus „Spurs“ vyriausiasis treneris.

Tačiau šis sezonas labai skiriasi nuo kitų. Pirmą kartą nuo 1996 m. „Spurs“ išgyvena persitvarkymą. Komandoje yra šeši naujokai, du antramečiai ir trys trečius metus NBA žaidžiantys krepšininkai.

Kalbėdamas su žurnalistais komandos žiniasklaidos dienoje, Popovichius davė keletą patarimų susirinkusiems.

„Turbūt neturėčiau to sakyti, bet niekas neturėtų vykti į Las Vegasą ir lažintis, kad ši komanda laimės čempionatą. Mano sezono tikslas yra išugdyti jaunus žaidėjus, kad jie turėtų ilgą NBA karjerą“ – sakė jis.

Popovichius praėjusį sezoną tapo visų laikų daugiausiai pergalių pasiekusiu vyriausiuoju treneriu NBA istorijoje (1344).

Vadovaujant Popovichiui, „Spurs“ pateko į atkrintamąsias 22 sezonus iš eilės (1998–2019 m.) ir laimėjo penkis NBA čempionatus.

Atrodo, kad 73 metų specialistas per ilgus trenerio metus pasiekė viską. Taigi, kas verčia jį grįžti metai iš metų?

„Mano atlyginimas“, – šypsodamasis atsakė legendinis treneris.



Komentarai:

Džiugu,kad Popas vis dar treniruoja,vien dėl jo pasisakymų norisi,kad kuo ilgiau treniruotų Spurs komandą.O kokia nauda jaunimui,kiek patirties jis jiems perduoda,čia jau neaprėpiamas dalykas.Todėl kol sveikata leidžia,kol yra motyvacijos,norisi Popą matyti kuo ilgiau.
2022-09-27
-1
Atsakyti
Kai rašote "daugiausiai pergalių istorijoje"- reikia pabrėžti, kad reguliariajame sezone. Nes apskritai daugiausiai pergalių (įskaitant ir PO), jis iškovojo dar prieš kelis sezonus.
2022-09-27
-6
Atsakyti
as
Legenda savam stiliuj, mldc :)
2022-09-27
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.