„Pacers“ klube įsitvirtinti siekiantis Sirvydis patyrė traumą

2022-09-27 23:29

Deividas Sirvydis susižeidė čiurną ir kurį laiką negalės žaisti krepšinio.

Nuotr.: 2021 Getty Images-SCANPIX
Nuotr. 2021 Getty Images-SCANPIX

Deividas Sirvydis Indianos „Pacers“ treniruočių stovyklą pasitinka kamuojamas sveikatos problemų.

Lietuvis praėjusią savaitę žaisdamas krepšinį patyrė čiurnos traumą, dėl kurios negalės rungtyniauti kurį laiką, pranešė „Pacers“ veiklą nušviečiantis žurnalistas Scottas Agnessas.

„Pacers“ antradienį Indianapolyje pradeda pratybas. Spalio 5-ąją Šarlotėje numatytos pirmosios kontrolinės rungtynės su vietos „Hornets“.

„Pacers“ treniruočių stovykloje plušės 18 krepšininkų.

Agnessas taip pat praneša, jog dar ne visiškai po čiurnos traumos pasveiko Goga Bitadzė ir Jalenas Smithas. Abu krepšininkai – arti visaverčio sugrįžimo prie darbo treniruotėse.

„Pacers“ rugpjūčio viduryje pranešė apie sutartį su Sirvydžiu, bet neatskleidė detalių. Tinklalapio BasketNews žiniomis, kontraktas nėra garantuotas artėjančiam sezonui.

22-ejų vilnietis Las Vegaso vasaros lygoje atstovavo Naujojo Orleano „Pelicans“ komandai, kurios gretose žaisdamas po 23 minutes pelnė vid. 15,5 taško, tritaškius realizavo 41,9 proc. taiklumu ir atkovojo po 5,3 kamuolio.



Komentarai:

Anonimas
i rinktine ji !
2022-09-28
+5
Atsakyti
ziurim ka turim
uz Giedraiti blogiau atrodyt negalejo joks profesionalus krepsininkas, speju kalta psichologija
2022-09-28
-1
Atsakyti
gaila kad lemiamu momentu tokia nesekme. palinkekim jam sveikatos kad greiciau dziugintu sirgalius galingais pasirodymais
2022-09-27
+17
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.