„Nets“ puolėjas klubo ir Duranto dramą lygino su savo ir žmonos santykiais

2022-09-28 11:00

Markieffas Morrisas Kevino Duranto ir Bruklino „Nets“ klubo dramą prilygino savo ir žmonos santykiams, kai kelis kartus išsiskyrus jiedu toliau yra santakoje.

Nuotr.:

Prie Bruklino „Nets“ prisijungęs Markieffas Morrisas šią vasarą iš šalies stebėjo Kevino Duranto ir vadovybės dramą, kurioje buvo tėkštas ir ultimatumas. 

Galiausiai abi pusės susitarė ir mainų atsisakęs Durantas liko Brukline pagal įsigaliojusią ketverių metų ir 198 mln. JAV dolerių sutartį.

Žiniasklaidos dienoje apie šią įvykių virtinę paklaustas Morrisas šypsodamas pateikė palyginimą iš asmeninio gyvenimo.

„Taip jau vyksta NBA, žmogau. Išsiskiri su savo mergina, bet vis tiek grįžti pas ją“, – sakė Morrisas.

„Ar taip viskas vyksta?“ – paklausė žurnalistas.

„Kelis kartus išsiskyriau su žmona, tačiau vis tiek esame vedę. Taip po velnių būna“, – šypsodamasis pasakojo Morrisas.

Markieffas kartu su Thereza Morris yra susilaukę dukros.

Durantas birželio pabaigoje pareikalavo mainų, o rugpjūčio pradžioje Londone asmeniškai susitiko su savininku Joe Tsai.

Krepšininkas birželį per pokalbį pakartojo mainų reikalavimą ir tėškė ultimatumą, pagal kurį savininką spraudė į kampą ir siūlė rinktis – arba iškeisti žaidėją, arba atleisti vyr. trenerį Steve'ą Nashą ir generalinį direktorių Seaną Marksą.

Galop rugpjūtį Durantas dar kartą pasimatė su „Nets“ vadovybe, savininkais ir vyr. treneriu bei krepšininkas atsiėmė mainų reikalavimą. Visos pusės įsipareigojo siekti bendro tikslo – laimėti NBA.

Morrisas į „Nets“ persikėlė iš Majamio „Heat“ ekipos, kurioje praėjusį sezoną dėl nugaros traumos sužaidė tik 17 rungtynių.

33-ejų krepšininkas per jas vidutiniškai rungtyniavo po 16 minučių, įmetė po 7,1 taško, atkovojo po 2,6 kamuolio ir atliko po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.