Mūšį su „Maccabi“ pasitinkantis Evansas: „Nesitikime, kad gausime kažkokių nuolaidų“

2022-10-05 13:59

Evansas praėjusį sezoną gynė būtent „Maccabi“ klubo spalvas.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienio vakarą išskris į Tel Avivą, kur jau ketvirtadienį sužais pirmąsias 2022-2023 m. Eurolygos rungtynes. Kazio Maksvyčio treniruojamos komandos laukia akistata su vietos „Maccabi“ klubu, kurią žada palaikyti pilnutėlė „Menora Mivtachim“ arena.

Praėjusiame sezone „Maccabi“ gretose žaidęs dabartinis „Žalgirio“ atakų organizatorius Keenanas Evansas, kalbėdamas su „Žalgiris TV“, tikino, kad nejaučia papildomo spaudimo prieš dvikovą su buvusiu klubu.

„Man tai – dar vienos rungtynės tvarkaraštyje. Žinoma, Eurolygos sezoną norisi pradėti tinkamai. Aš tiesiog noriu iškovoti pergalę, o mes dėl jos ir vyksime kovoti“, – aiškino 26 metų 191 cm ūgio įžaidėjas.

Tarpsezoniu „Maccabi“ visiškai pakeitė komandos veidą – sudėtyje nebeliko visų svarbiausių praėjusio sezono žaidėjų, o jų vietą užėmė tokie Eurolygoje žinomi krepšininkai kaip Lorenzo Brownas, Wade‘as Baldwinas, Darrunas Hilliardas, buvęs žalgirietis Joshas Nebo, Alexas Poythressas ir kiti.

Evansas tikino, kad norint sustabdyti galingą puolimo potencialą turinčią „Maccabi“, teks darbuotis visiems „Žalgirio“ žaidėjams.

„Viskas prasideda nuo komandinės gynybos. Mes visi penki žaidėjai aikštėje turime komunikuoti. Turime susiimti ir nusiteikti, kad mūsų laukia kova prieš talentingus žaidėjus“, – teigė amerikietis.

Iki Eurolygos sezono pradžios „Žalgiris“ spėjo sužaisti trejas „Betsafe-LKL“ rungtynes. Žalgiriečiai įveikė Klaipėdos, Prienų ir Šiaulių klubus. Būtent dvikovoje su „Šiauliais“ kauniečiai atidarė namų rungtynių sezoną bei iškovojo kol kas didžiausią pergalę sezono starte – 96:60.

„Manau, kad kiekvienose rungtynėse žaidėme vis geriau. Pastarasis susitikimas mums buvo geriausias, – komandos susižaidimą vertino Evansas. – Norime, kad mūsų kreivė tik kiltų ir nuo to galėtume atsispirti. Visi žino, kad Eurolygoje – daug fiziškumo. Nesitikime, kad gausime kažkokių nuolaidų ar mums palankių pražangų. Norime sugebėti atlaikyti varžovų siūlomą kontaktą ir atsakyti tuo pačiu.“



Komentarai:

Antanas
10000evru uz zydukus.
2022-10-05
+2
Atsakyti
Svarbiausia,kad Žalgiris rodytų didelį norą,energiją,atsidavimą ir tą ugnį akyese.Šito labai pasiilgau,nes praeitą sezoną visai to nesimatė.Sunki dvikova laukia,gali būti ir startinis jaudulys,tačiau reikia tiesiog kantriai dirbti gynyboje,o puolime viskas susitvarkys.Laukiam EL sezono starto ir tikime Žalgirio pergale!
2022-10-05
-18
Atsakyti
Stepas
gausit bet ne nuolaidu
2022-10-05
-11
Atsakyti
Eik pamokas ruošt, špingaliete, o ne nesamones rašinėk 🙂
2022-10-05
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.