NBA žaidęs aukštaūgis – ant „Panathinaikos“ slenksčio

2022-10-19 14:39

Laymanas praėjusį sezoną NBA rinko po 2,4 taško.

Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Jake'as Laymanas yra arti sutarties pasirašymo su Atėnų „Panathinaikos“, praneša Tolis Kotzias iš SDNA.

Anot pranešimo, „Panathinaikos“ su 28-erių 206 cm ūgio puolėjo atstovais nuolat bendrauja nuo rugpjūčio 20 dienos.

Neseniai Bostono „Celtics“ atleido Laymaną, atverdama „Panathinaikos“ komandai galimybę sustiprinti savo priekinę liniją. Jei artimiausiu metu niekas nepasikeis, Laymanas turėtų pasirašyti sutartį su PAO.

Jake Layman

Jake  Layman
Pozicija: SF
Amžius: 28
Ūgis: 206 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: JAV

Skelbiama, jog „Panathinaikos“ jau susitarė su žaidėju dėl finansinių sąlygų, Laymanas taip pat sutiko persikelti į Europą.

2016 metų NBA naujokų biržoje Laymaną 47-uoju šaukimu pasirinko Orlando „Magic“, tačiau tris sezonus jis praleido Portlando „Trail Blazers“ ir dar tris – Minesotos „Timberwolves“.

2021–2022 m. sezone Laymanas „Timberwolves“ gretose sužaidė 34 rungtynes, per kurias  vidutiniškai praleisdavo 6 minutes, pelnydavo po 2,4 taško ir atkovodavo po 1,1 kamuolio.

Laymanas per savo NBA karjerą sužaidė 243 rungtynes, kuriose vidutiniškai pelnydavo po 4,8 taško ir atkovodavo po 1,7 kamuolio.



Komentarai:

Anonimas
laikas ir zalgiriui jau butu imt kazka
2022-10-19
+2
Atsakyti
Kažkaip atsiminiau stūmimus apie Sirvydį ir klausimus "ką jis veiks tam NBA"?Tai atklausiu kitaip-o ką Laymanas veikė NBA?Ir tokių žaidėjų yra krūvos už Atlanto,kurie nieko ten neveikia,tačiau yra NBA klubo žaidėjais.Tai kitą kartą,prieš varant ant Sirvydžio,reikėtų pirma pagalvoti apie tokius žaidėjus,kaip Laymanas,kurie ten irgi neaišku,kaip atsidūrė,tačiau atsidūrė ir žaidė.
2022-10-19
+7
Atsakyti
Paulas
žalgiris miega, nors greičiau aukšta ieškotu.
2022-10-19
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.