ASVEL rado pamainą susižeidusiam Lauvergne'ui

2022-10-27 13:52

Alexas Tyusas ir Vilerbano ASVEL sudarė sutartį iki sezono pabaigos. Aukštaūgis užims Joffrey Lauvergne'o vietą, kuris patyrė kelio traumą.

Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Vilerbano ASVEL rado papildymą priekinei linijai. Oficialiai paskelbta, jog sutartis iki sezono pabaigos sudaryta su Alexu Tyusu.

34-erių veteranas atvyksta į Joffrey Lauvergne'o vietą. Buvęs žalgirietis patyrė kryžminių raiščių traumą ir ilgam iškrito iš rikiuotės.

Tyusas praėjusį sezoną rungtyniavo Izmiro „Pinar Karšiyaka“ komandoje, kurioje FIBA Čempionų lygoje per 29 minutes rinkdavo 10,8 taško, 7,7 atkovoto kamuolio ir 14 naudingumo balų vidurkius. 

Joffrey Lauvergne

Joffrey  Lauvergne
Komanda: Vilerbano ASVEL
Pozicija: C
Amžius: 31
Ūgis: 211 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Prancūzija

Aukštaūgis Eurolygoje yra žaidęs aštuonis sezonus, per kuriuos atstovavo tokioms komandoms kaip Stambulo „Anadolu Efes“, Stambulo „Galatasaray“, Madrido „Real“ ir Tel Avivo „Maccabi“.

Su pastarąja 2014 m. tapo Eurolygos čempionu.

Tarpsezoniu „Žalgirį“ palikęs Lauvergne'as su ASVEL pasirašė trejų metų kontraktą.

ASVEL Eurolygos sezoną pradėjo viena pergale per keturis turus. Penktadienį prancūzai namie priims Tado Sedekerskio ir Roko Giedraičio atstovaujamą Vitorijos „Baskonia“.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.