Į rikiuotę sugrįžo du „Valencia“ žaidėjai

2022-11-15 20:52

Samas Van Rossomas sugrįžo į treniruotes, Jasielis Rivero taip pat pasveiko po traumos, tačiau „Valencia“ neribotam laikui prarado Millaną Jimenezą.

Nuotr.: BNS

„Valencia“ gynėjas Samas Van Rossomas šią savaitę pradėjo sugrįžimą į treniruotes po dviejų savaičių priverstinio poilsio dėl diskomforto dešiniame kelyje.

Ispanijos naujienų agentūros (EFE) teigimu, belgas į rikiuotę gali sugrįžti šį ketvirtadienį Eurolygos rungtynėse su Bolonijos „Virtus“.

Van Rossomui du kartus buvo atlikta kairiojo kelio operacija, o atsiradus diskomfortui dešinėje pėdoje, žaidėjas ir medikų komanda nusprendė praleisti šiek tiek laiko be krepšinio, kol trauma bus pilnai išgydyta.

36-erių gynėjas šią savaitę jau dalyvavo kai kuriose treniruotėse, nors dar ne tokiu tempu kaip jo komandos draugai, tačiau jei ir toliau progresuos, šį trečiadienį keliaus į Italiją ir galės žaisti.

Sugrįžimo tikimasi ir iš Jasielio Rivero, kuris praėjusį penktadienį jau buvo registruotas mačui su „Monaco“, bet nežaidė dėl raumens traumos.

Kita vertus, puolėjas Millanas Jimenezas vėl neribotam laikui iškrito iš rikiuotės dėl diskomforto kairėje čiurnoje.

„Valencia“ taip pat neturi traumuoto Martino Hermannssono, kuris į aikštelę sugrįš 2023 m. pradžioje.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.