Atamanas apie Šaro įtarimus: „Jei jis tai įrodys – atsistatydinsiu“

2022-11-17 23:22

Erginas Atamanas teigia, kad jei Jasikevičius įrodys, kad „Anadolu Efes“ atstovai filmavo varžovų treniruotę – jis paliks vyr. trenerio postą.

Nuotr.: IMAGO/Seskim Photo - Scanpix

Po rungtynių tarp „Barcelonos“ ir Stambulo „Anadolu Efes“ tarp Jasikevičiaus ir „Anadolu Efes“ trenerio asistento Tomislavo Mijatovičiaus kilo konfliktas. 

BasketNews žiniomis, konflikto priežastis – Šaro įtarimai „Anadolu Efes“ atstovams dėl slapčia filmuojamų treniruočių. 

Erginas Atamanas po rungtynių dėl tokių įtarimų buvo itin supykęs.

Rungtynių žaidėjas
Vasilije  Micic
EFF
36
Vasilije Micic
Taškai 22
Taiklumas 6-11
Atkovoti kamuoliai 3
Rezultatyvūs perdavimai 5

„Šaras neseniai pajuokavo, kad paskambins man ir paklaus dėl Shane'o Larkino situacijos. Jis man vakar nepaskambino, tačiau laukiu jo atsiprašymo skambučio šiąnakt, – po rungtynių sakė Atamanas. – Po to, kai paspaudė man ranka, jis nuėjo prie mano asistento ir išreiškė didžiulius kaltinimus.

Jis yra mano geras draugas. Kviečiu Šarą įrodyti savo kaltinimus. Niekada nesame taip darę per mano 4-5 metų laikotarpį šiame klube ir niekada nedarysime. Jei man šiąnakt paskambins Šaras, pasakysiu jam įrodyk tai ir iškart atsistatydinu iš trenerio posto.

Bet jei to neįrodysi – atsiprašyk mano asistentų arba pasitrauk iš Eurolygos trenerių asociacijos. Tai yra labai rimti kaltinimai. Nusiųskite šią žinią Šarui, jis visada siunčia žinutes, tokia yra mano pozicija.“

Pats Šaras spaudos konferencijoje apie kalbėjo nenorėjo.

„Dėl ko ginčijomės išliks tarp mūsų, – po rungtynių sakė Jasikevičius. – Kartais turime išreikšti savo nuomonę, jei esame ja įsitikinę, ir keliauti toliau. Mūsų profesijoje visi supranta, ką aš jam pasakiau. Geriausi dalykai lieka tarp trenerių.“ 

Rungtynes 96:86 laimėjo „Anadolu Efes“, o tai nebuvo vienintelis konfliktas šiame mače. Trečiojo kėlinio pabaigoje Jasikevičius į rūbinę išvijo Nikolą Kaliničių.



Komentarai:

sff
Viskas aišku, Šarui balti arkliai su kameromis lakstė salėj.
2022-11-18
-1
Atsakyti
Ty
Prieš varžybas visus įrašus sunaikino ir nieko tu neirodysi ,kad filmavo.Bet šiaip netikiu, kad barsos kažkokia sudina treniruote filmuotu.
2022-11-18
-2
Atsakyti
Anonimas
jei filmavo ir del to laimejo tai Atamanas dar didesnis dievas, nes sugebejo per kelias valandas pakeisti komandos puolima ir gynyba
2022-11-18
-6
Atsakyti
Repukas
Sprendimas -> Nedaryti taktinių treniruočių varžovų salėje. Nėra už ką.
2022-11-18
+3
Atsakyti
Jonas
pastatys I vieta latra bulvianosy
2022-11-18
+8
Atsakyti
gv
Pats Šaras spaudos konferencijoje apie kalbėjo nenorėjo.
2022-11-18
+4
Atsakyti
Apsisauke bulvius vel vakar.
per du metus nusirito nuo karsciausio EL trenerio iki klouno.Pries du metus galejo laimet finala,bet neleidoHangos ,kazkas ten tarp ju buvo irgi,nuo tada kaip sniego gniuzte nuo kalniuko.tuoj niekas normalus nenores pas jy zaist
2022-11-18
+11
Atsakyti
Anonimas
Nu ir kas,kad ir nufilmuotu ta jo treniruote?Ten kazkokios superines paslaptys kaip iveikti priesinininka,tik nereikia susireiksminti,kad ten kazkas jau tokio,kad suzinojus priesinininkui,barsa tampa visiskai pazeidziama,kai pralaimi rungtynes reikia susirasti pasiteisinima,jau geriau du zaidejais nesipyktu,nes tie susivienije dar atsisakys zaisti kol.bus treneris Jaska.
2022-11-18
-8
Atsakyti
Hahaha jei bus irodymai tai cia jau atsistatydinimo neuzteks.
2022-11-18
+7
Atsakyti
Pilnai tikiu kebabiniu nesaziningumu. Nemanau, kad be reikalo Jaska metytu tokius kaltinimus. Nebutinai turi salej sedeti zmogus, kad nufilmuot treniruote. Kamera tokioj arenoj gali paslept bet kur. Matomai buvo pasleptu, nauju deriniu ar gynybos detaliu. Ko negalejo nuskautint Efesas o varzybu metu zinojo Barcos tolimesnius veiksmus. Tokiu dalyku neirodysi ne tie laikai, kad su juostinia kamera filmuotum saleje. Pilnai tikiu Jaska ir kebabu nesaziningumu. Is lempos tokiais kaltinimais nesimetai.
2022-11-18
-3
Atsakyti
Kaip man patinka Atamanas tai kažkas tokio wow. O Jasikevičius tiesiog nemoka pralaimėti o ir užpakalis svila
2022-11-18
+6
Atsakyti
Va cia tai intrigos tarp situ :D Atamanas vel paziba :D nu o Bulviakasiui turbut ate.
2022-11-17
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.