Mūšyje prieš „Žalgirį“ gali sugrįžti du baskų priekinės linijos žaidėjai

2022-11-23 13:17

Stevenas Enochas ir Daultonas Hommesas po traumų gali grįžti ant parketo mače su „Žalgiriu“. Jie jau treniruojasi su komanda.

Kauno „Žalgiris“ (5-3) šį vakarą „Fernando Buesa“ arenoje stos į kovą prieš vietos Vitorijos „Baskonia“ (4-4), kuri dvikovoje gali sulaukti dviejų po traumų grįžtančių žaidėjų.

Baskų vyr. treneris Joanas Penarroya prieš mačą su „Žalgiriu“ kalbėjo apie Steveno Enocho ir Daultono Hommeso galimus sugrįžimus.

„Daultonas ir Stevenas jau treniravosi su komanda, – Ispanijos žiniasklaidai sakė Penarroya. – Tai nebuvo intensyviausia treniruotė, bet jie jau buvo su komanda ir žiūrėsime, kaip jausis jų kūnai ir ar galės pasirodyti mače su „Žalgiriu“. Jei viskas gerai, yra vilčių, kad jie žais.“

Eurolygoje debiutuojantis Hommesas čia fiksuoja 7,7 taško ir 9 naudingumo balų vidurkį. Tuo metu Enochas ant Eurolygos parketo šį sezoną dar nežengė, o ACB sužaidė 2 mačus, kur rinko 7 taškų ir 8,5 naudingumo balo vidurkius.

Baskai skaičiuoja trijų pralaimėjimų seriją, bet visos nesėkmės buvo patirtos išvykose. Penarroya tikisi, kad namie jo auklėtiniai parodys kitą veidą.

„Patyrėme tris pralaimėjimus išvykose, tai yra komandos augimo dalis. Turime laikytis kartu. Esu įsitikinęs, kad namie mums seksis gerai, bet reikia palaukti rungtynių. „Žalgiris“ – labai gera komanda“, – dėstė ispanas.

Penarroya didžiausią dėmesį skyrė „Žalgirio“ įžaidėjams, Lukui Lekavičiui ir Keenanui Evansui.

„Evansas, Brazdeikis, Hayesas ir Šmits yra svarbūs žaidėjai, bet turime daugiau koncentruotis į save. Kaip bebūtų, visą jų ritmą kontroliuoja Evansas ir Lekavičius. Jie laiko visą „Žalgirio“ žaidimą“, – kalbėjo Penarroya.

„Baskonia“ ir „Žalgirio“ susitikimas – šįvakar 21.30 val.



Komentarai:

"Gali", o apie Hayeso sugrizima iskart isporinot ispanams, kai ispanai slepia savo kortas.
2022-11-23
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.