Berlyne – Šarą įsiutinusi sekretoriato klaida

2022-12-02 09:18

ALBA krepšininkai dvikovoje su „Barcelona“ lemiamai atakai turėjo 4,7 sekundės. Visgi sekretoriatas laiką paleido gerokai per vėlai, taip suteikdami Berlyno klubui daugiau laiko paskutinei atakai.

Nuotr.: SPO – Scanpix

Ketvirtadienio vakarą Eurolygos dvikovoje Berlyne buvo užfiksuota ALBA klubui naudinga sekretoriato klaida, kuri įsiutino „Barcelonos“ trenerį Šarūną Jasikevičių.

Katalonų ekipai pirmaujant 87:86, prie baudų metimų linijos stojo Nikola Mirotičius. 31-erių krepšininkas pataikė pirmąjį metimą, tačiau antrasis skriejo pro šalį. Atšokusį kamuolį sugriebė ALBA krepšininkai, kurie lemiamai atakai turėjo 4,7 sekundės.

Visgi sekretoriatas laiką paleido gerokai per vėlai – ALBA krepšininkai jau buvo spėję atlikti du perdavimus. Taip sekretoriatas šeimininkams suteikė daugiau laiko paskutinei atakai. 

Rungtynių žaidėjas
Nikola  Mirotic
EFF
29
Nikola Mirotic
Taškai 19
Taiklumas 6-8
Atkovoti kamuoliai 6
Rezultatyvūs perdavimai 2

Desperatišką ataką surengęs Berlyno klubas net neatliko metimo į krepšį, tačiau tokie sekretoriato veiksmai itin nepatiko Šarūnui Jasikevičiui, kuris praeidamas pro sekretoriatą kelis kartus emocingai moja ranka.

Pirmasis į sekretoriato klaidą sureagavo „Barcos“ trenerio asistentas, kuris nuo suolo pribėgo iki pat sekretoriato dar tiksint paskutinėms sekundėms.

Epizodo vaizdo įrašas:

Rungtynes 88:86 galiausiai laimėjo „Barcelona“, kuriems tai buvo aštuntoji pergalė per 11 turų, Ispanijos komanda Eurolygoje dalijasi 2-3 vietomis. 

„Sveikinimai žaidėjams ir fanams. Žinojome, kad bus sunkios rungtynės, taip ir buvo, – po rungtynių pasakojo Jasikevičius. – Buvo atkarpų mačas, kiekvieną kartą atsipalaidavus varžovai spurtavo ir grįždavo į rungtynes. Manau, kad antrajame kėlinyje jie sužaidė gerą atkarpą, nes mes praradome koncentraciją, o ketvirtajame, nes ALBA tiesiog yra labai gera komanda.“

Tuo metu sezoną Eurolygoje trimis pergalėmis pradėjusi ALBA ekipa patyrė aštuntąją nesėkmę iš eilės bei dalijasi 16-18 vietomis.



Komentarai:

Faktas
Viska suprantu, bet nuotraukoje jau konkrečiai psichas. Čia jau ne nervai bet tiesiog isterika, isterika visur, visada ir dėl visko.
2022-12-02
-12
Atsakyti
isterija gal?
2022-12-02
-1
Atsakyti
Jokia ten ne klaida. Jeigu stebetumete atidziau kiekvienas rungtynes, matytumete, kad namu komandos sekretoriatas visada padeda savai komandai. Esu mates ne karta.
2022-12-02
-5
Atsakyti
nereiskia kad teisinga, baik kliedet.
2022-12-02
-2
Atsakyti
r
vėl FIBA sekretoriatas?
2022-12-02
+1
Atsakyti
Besmegenis
buvo ir liks
2022-12-02
-12
Atsakyti
bombanis
nu bet siaip klaida tikrai buvo is seimininku darbuotoju :) ta prasme, manau eurolyga turi i tai reaguoti. nes jei tai gali pradet kartotis ir kitose arenose :)
2022-12-02
+15
Atsakyti
Jooo
NIEKO KEISTO, JUK MĖNULIO FAZĖ: PRIEŠPILNIS 😜
2022-12-02
-6
Atsakyti
Dariukas jau vis labiau
moja ,moja,kviecia pas save "genialujy",sako prienus reikia atgaivint,o gal y gargzdus
2022-12-02
-3
Atsakyti
Berlyne Šarą įsiutino ežiukas. Šaras nesuvaldė emocijų, kai prieš rungtynes, prie Arenos, pievelėje pamatė ežiuką. Ežiukas žiūrėjo į Šarą ir jam nerodė visiškai jokios pagarbos. Perpykęs Šaras buvo pasiruošęs ežiuką sutraiškyti. Pribėgo prie ežiuko ir ėmė ant jo šaukti, net purslai lėkė iš burnos. "Ko čia tupi bl toje pievoje", klykavo Šaras. "Nusilenk man, parodyk man pagarbą", spiegė jis. Tačiau ežiukas tylėjo. Nes jam buvo px.
2022-12-02
+1
Atsakyti
ththjj
Kūrybinga, ypač palyginus su kitais komentarais.
2022-12-02
+5
Atsakyti
kad jis ir be klaidos įsiutęs būna
2022-12-02
+4
Atsakyti
nu geras,keliom sekundem veliau ijunge laikrodi......)))
2022-12-02
-4
Atsakyti
1
koks tau skirtumas ka jis pasirinko? jis krepsinio zenite esantis zmogus, o tos emocijos tik dar labiau nudazo viska ivairiom spalvom. as ir pats kartais mastau jog jis perdeda su rekimu ant zaideju, bet kai zaidejai patys pasakoja, kad visi zino ko laukti ir nekreipia tiek demesio. bet kleiza gerai pasake. yra du sarai. iki maco pradzios ir kai tik ismeta kamuoli jo akys uzsidega ir isijungia zudiko instinktas. todel jis ir laimejo praktiskai viska, tik 2004 italai uzmete mus ir ateme olimpini auksa. griztant prie rungtyniu, cia yra baisi ir netoleruotina klaida, kuri pastoviai budavo rusijoj au laikrodziais. taip negalima, per puse aikstes persivare kamuoli ir padave jau trys metrai nuo trajako. likus 4.7 sekundes is ten gali uzpulti normaliai, gerai jog nesugraibe kamuolio ir viskas baiges teigiamai barcai.
2022-12-02
+8
Atsakyti
Nu jo
nekazka. Grubi klaida, įdomu jei Alba būtų įmetusi? sharas pabludes būtų kaip višta be galvos su galva pistusi į sekretoriato stalą. Peace
2022-12-02
+16
Atsakyti
Anonimas
is lakierkos prasuktu per sekretoriata
2022-12-02
+13
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 19

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.