Mažeikių klubas atsisveikina su Vainausku, jo pareigas perima Jomantas

2022-12-02 10:32

Mažeikių „M Basket“ atsisveikina su sporto direktoriumi Jonu Vainausku, jį keičia komandos krepšininkas Artūras Jomantas.

Nuotr.: Mažeikių M Basket
Nuotr. Mažeikių M Basket

„7bet-NKL“ rungtyniaujanti Mažeikių „M Basket“ komanda paskelbė, kad atsisveikina su sporto direktoriumi Jonu Vainausku.

Vainauskas šias pareigas užėmė 10 mėnesių, nuo šių metų vasario mėnesio.

Klube jo pareigas perims „M Basket“ krepšininkas 37-erių Artūras Jomantas, kuris šį sezoną sugrįžo į šią komandą.

Artūras Jomantas

Artūras  Jomantas
Artūras  Jomantas
MIN: 27.32
PTS: 10.59 (56.7%)
REB: 5.29
AS: 4.47
ST: 2
BS: 0.06
TO: 1.94
GM: 17

Prieš tai Vainauskas Lietuvoje dirbo Panevėžio „7bet-Lietkabelyje“, kai taip pat sporto direktoriaus pareigas užėmė 2018 metais.

Anksčiau Vainauskas ilgą laiką darbavosi tuometiniame Vilniaus „Lietuvos ryte“.

Mažeikių klubas taip pat pranešė, kad atsisveikina su fizinio parengimo treneriu Tomu Muniu. Jis išvyko dirbti į Indonezijos klubą.

Nuotr. Mažeikių M Basket

„Klubą anksčiau nei planuota paliko fizinio rengimo treneris Tomas Munius, kurio kontraktą, pagal jame numatytas sąlygas, išpirko Indonezijos krepšinio komanda, – teigė Mažeikių komandos direktorius Arūnas Liškus. – Tiesa, mes tam ruošėmės, tik viskas įvyko šiek tiek anksčiau nei planuota. Nuo pat pasirengimo starto, Tomas ruošė sau pamainą. Iš anksto buvo suplanuota, kad Tomas paruoš mums vietinį specialistą, kuris galės ilgus metus rūpintis mūsų krepšininkų fiziniu rengimu. Atletinio rengimo trenerio poziciją klube perima Dovydas Daubaris.

Kartu su Tomu, mūsų klubas atsisveikina ir su sporto direktoriumi Jonu Vainausku. Jonas įnešė daug patirties ir profesionalumo mūsų klubui, už tai esame jam labai dėkingi. Sporto direktoriaus poziciją klube perima krepšininkas Artūras Jomantas. Artūras jau kurį laiką dalinai dirbo šį darbą ir buvo ruošiamas tam. Klubo strategija buvo savo gretose turėti kuo daugiau vietinių žmonių, tad šia linkme ir judame. Dar kartą dėkoju Jonui Vainauskui ir Tomui Muniui už atsidavimą ir nepriekaištingą darbą mūsų krepšinio komandai, klubui ir Mažeikių miestui.“

Mažeikių komanda „7bet-NKL“ yra iškovojusi 9 pergales ir patyrusi 8 nesėkmes.



Komentarai:

Killdish
juk minejo kito portalo podcaste kad apie metus tik ir bus Mažeikiuose o savo vieta Jomantui atiduos
2022-12-02
+1
Atsakyti
Autostrados juosta
Neuzsibuna niekur, geras specelistas.Turbut vis dar, Bushido ir baltu mesku megejas...
2022-12-02
+4
Atsakyti
rr
Tu turbūt juokauji!!!
2022-12-02
+8
Atsakyti
69420
tik priminsiu, kad kazkas vainauska siule i jonava pries metus
2022-12-02
+9
Atsakyti
Anonimas
kol turejo tevo uznugari tol galejo vaizduot afigena gm, bet palikus ryta greit pasimate tikrasis lygis. vienintelis geras sprendimas tai canakas, visa kita pravalas
2022-12-02
-1
Atsakyti
nemanau, kad spredimai blogi, bent tuos kuriuos mes matome, jie nera blogi. greicausiai beda yra vidinis bendravimas, gal kazkokie iprociai (gerti, uostyti, dar kazkas), kuriuos nenori iskelti i viesuma, nes kaip kitaip paaiskinti jo nelaikymo.
2022-12-02
-2
Atsakyti
Įomu kiek Mažeikiai prisikolino prie Vainausko.
2022-12-02
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.