Apie būtinybę pildytis šnekėjęs Šeškus: „Šiai minutei imčiau bet ką“

2022-12-05 22:50

Jonavos „CBet“ 75:80 nusileido Kauno „Žalgiriui“, tačiau Virginijus Šeškus priekaištų auklėtiniams neturėjo. Treneris pabrėžė didelę nuovargio įtaką ir būtinybę komandai stiprintis. 

Jonavos „CBet“ pirmadienio vakarą patyrė trečiąją nesėkmę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). Jonaviečiai po atkaklios kovos 75:80 nusileido Kauno „Žalgiriui“, tačiau Virginijus Šeškus savo auklėtinius gyrė net ir po pralaimėjimo. 

„Turiu nukelti kepurę prieš savo žaidėjus, 5 žaidėjai prieš „Žalgirį“ žaidė po 34 minutes. Rungtynių galas gavosi toks, nes nebebuvo sveikatos, – aiškino Šeškus. – Dovis Bičkauskis gale galėjo atiduoti perdavimą Garrettui, Huskičius galėjo pataikyti iš po krepšio. Labai daug davė nuovargis.

Vyrai šaunuoliai, darėme daug klaidų, bet „Žalgiris“ iš jų įmetė tik 14 taškų. Aišku, Dimša gale pataikė fantastinius metimus. Turėjome 7 žaidžiančius krepšininkus, kiti – padėjėjai. Norėjome išsiaiškinti sportinėje kovoje, tam buvo galimybės, gaila, kad neleido, daugiau nieko negaliu sakyti.“

– Matėsi, kad Bičkauskiui trūko kvapo, gale jis suklydo, bet ant jo tikriausiai nepykstate? 
– Tai žinoma, esmė, kad mes susitarėme ir viskas išėjo. Sakiau jam stabtelėti, nes ant tavęs išeis du varžovai, taip ir buvo. Manau, kad sprendimų kokybė jau buvo nebe pati geriausia. 

– Šiandien atrodė, kad „Žalgiris“ buvo pažeidžiamas. Dėl to tikriausiai šiek tiek apmaudu?
– Neaišku, kaip būtų buvę. Išėjo Kalnietis – tritaškiai 2/2. Dimša sumetė tritaškius, nepasakyčiau, kad jie tuos tritaškius metė laisvi. Mes turime kažkur rizikuoti, rizikavome, bet gavosi, kaip gavosi. Galiu pasakyti, kad „Žalgiris“ šiandien žaidė taip, kaip mes jiems leidome, šaunuoliai vyrai, jiems pasakiau, kad pralošti galime, bet tik kovodami, taip ir buvo. Šis pralaimėjimas Jonavai yra vertas pergalės.

– Kai ketvirtojo kėlinio pabaigoje pradėjote žaisti labai lėtai, ar tai darėte, kad pailsėtumėte? 
– Taip, mes kitaip negalime. Bet sustojus vis tiek reikia kažką žaisti. Lėtai darydamas vis tiek turi kažką daryti. Tai buvo nuovargis, galvos nebeveikė, kojos taip pat. Labai norisi papildymo, šiai minutei imčiau bet ką. Pozicija nesvarbi. 

– Ar užtektų vieno papildymo, nes atrodo, kad prieš „Žalgiro“ rotaciją reikėtų dviejų trijų papildymų?
– „Žalgiris“ šiandien tikrai nebuvo atsipalaidavę. Aš manau, kad jie atvažiavo rimtai nusiteikę mūšiui su mumis, dėl to labai yra smagu ir mes atsilaikėme.

– Kokie buvo akcentai gynybai prieš Brazdeikį?  
– Akcentavome, kad jei jis veržiasi – einame į pagalbą aukštai, reikia jį sustabdyti kuo aukščiau, nes jam įsiveržus jis yra sunkiai sustabdomas.

– Maksvytis kritikavo Brazdeikio gynybą, ar puolime jį atakavote? 
– Nelabai, labiau akcentavome Cavanaugh atakavimą. 



Komentarai:

Tai ko jie laukia, nepastebės ir sezonas įpusės.
2022-12-06
-4
Atsakyti
Xxx
Yra toks latvis klaipedoj manau nemokamai atiduotu
2022-12-06
-3
Atsakyti
Jei būtų LKL šauniausio trenerio rinkimai, tai Šeškus būtų be konkurencijos. :)
2022-12-06
+13
Atsakyti
Įdomiai pagavo komentatoriai: Šeškus reikalauja piktai iš teisėjo - buvo peržengta linija ar kažkas. Paskui, jau saviems - gal ir nebuvo. :) :) :) Biški žiuliks. : :) :) Bet tai tik įrodo, kad kaunasi kaip tik gali. Šaunu.
2022-12-06
+4
Atsakyti
Anonimas
seskau imk mane, bnews komentatoriu
2022-12-06
+2
Atsakyti
adomas
imciau bet ka, idomiai skamba toki zodziai. taigi negi nera rinkoje bet jo uz maza kaina? isiah osborne buvo, kodel ne jonava pajeme, o gargzdai? nereike sneket belenko..
2022-12-06
+1
Atsakyti
sff
čia žinutė mergoms
2022-12-06
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.