Nenadas Čanakas išrinktas metų panevėžiečiu

2022-12-05 23:52

Nenadas Čanakas išrinktas vienu iš penkių metų panevėžiečių. Specialistui apdovanojimas skirtas už sugrąžintą panevėžiečių meilę krepšiniui ir pilnas arenas žmonių, už iškovotą ne vieną titulą, o svarbiausia, už tai, kad nukovė Kauno „Žalgirį“ ir tapo LKL vicečempionais, rašoma Panevėžio savivaldybės pranešime.

Nuotr.: Erikas Ovčarenko/BNS
Nuotr. Erikas Ovčarenko/BNS

Nenadas Čanakas sulaukė netikėto pripažinimo. Strategas tapo vienu iš penkių 2022-ųjų metų panevėžiečiais tapusių žmonių. 

Tokio apdovanojimo serbas sulaukė iš Panevėžio miesto savivaldybės po to, kai rinkimų komisijos posėdyje bendru sutarimu iš miestiečių pateiktų 29 kandidatų buvo išrinkti penki laureatai.

Jiems bus įteiktos skulptoriaus Juozo Lebednyko sukurtos nominacijos. 

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
85,5
Pelno taškų: 85,5
Taiklumas: 48,7%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 97
Blogiausias pasiekimas: 66
Daugiausia pelno: Zeljko Sakic

Panevėžio miesto savivaldybės pranešime rašoma, kad „7bet-Lietkabelio“ treneriui apdovanojimas skirtas už sugrąžintą panevėžiečių meilę krepšiniui ir pilnas arenas žmonių, už iškovotą ne vieną titulą, o svarbiausia, už tai, kad nukovė Kauno „Žalgirį“ ir tapo LKL vicečempionais.

Panevėžio klubas praėjusį sezoną pusfinalio serijoje rezultatu 3-1 įveikė Kauno „Žalgirį“ bei pasiekė Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finalą, kuriame nusileido Vilniaus „Rytui“. 

Be Čanako metų panevėžiečiais taip pat tapo Dalia Melėnaitė, Kęstutis Kučinskas, Andrius Repšys ir Vaidotas Vaitonis.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.