Obradovičius po pralaimėto derbio surengė vaizdo peržiūros sesiją

2022-12-09 09:27

Belgrado „Partizan“ apmaudžiai pralaimėjo pirmąjį istorijoje Belgrado derbį Eurolygoje, iš karto po jo komandos vyr. treneris Željko Obradovičius krepšininkams surengė vaizdo peržiūros sesiją. 

Nuotr.: Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images
Nuotr. Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Ketvirtadienio vakarą Belgrado „Partizan“ apmaudžiai pralaimėjo pirmąjį istorijoje Belgrado derbį Eurolygoje, o po jo ekipos vyr. treneris Željko Obradovičius iš karto surengė vaizdo peržiūros sesiją. 

„Mozzart Sport“ žurnalistas Bojanas Brezovacas praneša, kad iš karto po 73:76 patirtos nesėkmės „Crvena Zvezda“ ekipai Obradovičius surengė vaizdo peržiūros sesiją, kurioje buvo analizuojamas pralaimėjimas. 

Po rungtynių „Partizan“ rūbinėje įvyko trumpas pokalbis, o tada visa komanda patraukė į vaizdo peržiūrų kambarį. 

Obradovičiaus auklėtiniams Eurolygoje tai buvo 4 pralaimėjimas iš eilės. Belgrado derbis buvo pralaimėtas ir Adrijos lygoje. 

Eurolygoje „Partizan“ su 4 pergalėmis per 12 turų rikiuojasi 15-ti. 



Komentarai:

Antanas
seniui jau visai sarabanai susisuko
2022-12-09
-7
Atsakyti
cha
Saras viens prie vieno Obradovicius,viskas nukopijuota ir gestai ir tas rekimas,tik vienas gali rekti nes uzsitarnaves pagarba ir autoriteta daugiausiai kartu kaip treneris laimes eurolyga
2022-12-09
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.