„Fenerbahče“ mače su „Partizan“ gali sulaukti dviejų vedlių sugrįžimo

2022-12-21 17:25

Stambulo „Fenerbahče“ ketvirtadienį vyksiančiame Eurolygos mače su Belgrado „Partizan“ gali sulaukti po traumų grįžtančių Scottie Wilbekino ir Johnathano Motley.

Nuotr.: IMAGO/Seskim Photo-Scanpix

Viena iš Eurolygos lyderių Stambulo „Fenerbahče“ per pastarąsias ketverias rungtynes Eurolygoje patyrė tris pralaimėjimus, tačiau ketvirtadienį vyksiančiame mače su Belgrado „Partizan“ gali sulaukti lyderių sugrįžimų. 

Prieš pat rungtynes bus nuspręsta, ar bus registruoti po traumų pasveikti baigiantys Scottie Wilbekinas ir Johnathanas Motley, praneša žurnalistas Matteo Andreani. 

Wilbekinas lapkričio 27-ąją vykusiame Turkijos lygos mače susižeidė kairės kojos kelį ir nuo to laiko nerungtyniavo.

Amerikoje gimęs gynėjas šiame Eurolygos sezone fiksuoja 12,5 taško, 2,1 atkovoto kamuolio, 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir 12,3 naudingumo balo vidurkius. 

Tuo metu Motley gruodžio 11-ąją mače su Ankaros „Turk Telekom“ susižeidė blauzdą. Pirmus metus Eurolygoje žaidžiantis 206 cm ūgio krepšininkas vidutiniškai renka po 14,1 taško, 5,5 atkovoto kamuolio, 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir 16,6 naudingumo balo.

„Fenerbahče“ Eurolygoje su 10 pergalių ir 4 pralaimėjimais dalijasi 1-3 vietomis, o artimiausias jų susitikimas su „Partizan“ įvyks šį ketvirtadienį, mačo pradžia – 19.45 val.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.