„Monaco“ su „Žalgiriu“ žais be vieno iš lyderių

2022-12-27 13:02

Jordanas Loydas dėl peties traumos trims savaitėms iškrito iš rikiuotės.

„Monaco“ ketvirtadienio Eurolygos rungtynėse su Kauno „Žalgiriu“ versis be Jordano Loydo. Klubas oficialiai paskelbė, jog vėl susižeidęs 29-erių gynėjas nerungtyniaus bent tris savaites.

Loydas praėjusio penktadienio Eurolygos mače su Milano „Emporio Armani“ kovodamas dėl kamuolio patyrė peties traumą. Krepšininkas tose rungtynėse grįžo į rikiuotę po gruodžio pradžioje patirto nosies lūžio.

Loydas susižeidė sužaidęs vos minutę, o po kontakto susigriebė už rankos ir nebepasirodė rungtynėse.

„Monaco“ taip pat išsprendė situaciją dėl Mike'o Jameso ir Elie Okobo, kurie sirgalių buvo išrinkti į ketvirtadienį organizuojamą Prancūzijos lygos „Visų žvaigždžių“ renginį.

Kadangi renginys ir mačas su „Žalgiriu“ kertasi tą pačią dieną, „Monaco“ išplatino padėką fanams ir paskelbė, jog žaidėjai negalės dalyvauti Prancūzijos krepšinio šventėje.

Loydas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rungtyniauja po 24 minutes, per kurias fiksuoja 11,9 taško, 2,7 rezultatyvaus perdavimo, 2,6 atkovoto kamuolio ir 13,3 naudingumo balo rodiklius.

Jis yra antras naudingiausias ir trečias rezultatyviausias „Monaco“ žaidėjas.

„Monaco“ Eurolygoje per 15 turų laimėjo 10 kartų ir kartu su „Barcelona“, Vitorijos „Baskonia“, Madrido „Real“ ir Stambulo „Fenerbahče“ dalijasi 1-5 vietomis.

Aštuoniskart laimėjęs „Žalgiris“ kartu su Stambulo „Anadolu Efes“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ rikiuojasi 7-10 pozicijose.



Komentarai:

Žiūri į Monaco ir vis dar kartais nustebina,kokią galingą sudėtį jie subūrę.Iškrito Loydas,vienas iš svarbiausių gynėjų.Bet nieko,dar yra Jamesas su Okobo,tai bėdos kaip ir nėra.Tokius gerus finansus turi,kad iškritus vienam,yra kas jį pakeis ir ne ką blogesnis.
2022-12-27
+1
Atsakyti
L
Dar Dorsey pasikviestų apskritai kosmosas. Paskutinį kartą tokia pajėgi gynėjų grandis buvo caske, kai vienoje komandoje žaidė Teo, De Colo ir Higginsas
2022-12-27
+3
Atsakyti
cbd
Tai kas, o mes be Kalno :(
2022-12-27
-6
Atsakyti
tai užteks ir mike jameso vieno kad pralaimėtų
2022-12-27
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.