Apie santykius su Atamanu prakalbęs Micičius: „Mes beveik nesišnekame“

2022-12-29 16:30

Vasilije Micičius atskleidė, kad Erginu Atamanu jie beveik nesišneka, tačiau abu supranta, kokių tikslų siekia bei gerbia vienas kitą. Serbas taip pat papasakojo, kad trokšta save išbandyti NBA lygoje. 

Nuotr.: Imago Images – Scanpix
Nuotr. Imago Images – Scanpix

Vasilije Micičiaus karjeros lūžis įvyko Ergino Atamano treniruojamoje ekipoje. Serbas tapo Eurolygos reguliariojo sezono ir finalo ketverto MVP bei kartu su Atamanu du kartus iš eilės laimėjo lygą. Visgi krepšininkas atskleidė, kad su treneriu šnekasi retai. 

„Atvirai kalbant, mes beveik nesišnekame. Jau penkti metai dirbame kartu ir sukūrėme tokius santykius, kad abu žinome savo tikslus ir užduotis, – aiškino Micičius „Walla Sport“ tinklalapiui. – Jis žino, kad esu atsidavęs krepšiniui ir tai gerbia.

Jis man suteikia laisvę ir žino, kad darysiu viską, kas įmanoma, kad būtume sėkmingi, net, kai turiu kelias prastesnes rungtynes. Krepšinis keičiasi, jis tapo greitesniu ir reikia prie to adaptuotis. Atamanas tai padarė ir nusipelnė pagarbos.“

Vasilije Micic

Vasilije  Micic
Komanda: Stambulo Anadolu Efes
Pozicija: PG, SG
Amžius: 28
Ūgis: 195 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Kraljevas, Serbija

Šią savaitę į aikštelę Eurolygoje turėtų sugrįžti Shane'as Larkinas, kuris rungtyniavo paskutinėse Turkijos lygos rungtynėse. Nepaisant puikios asmenines statistikos žaidžiant be Larkino, Micičius pripažįsta, kad rungtyniauti kartu su juo – lengviau.

„Su Shane'u žaisti man daug lengviau ir jaučiuosi patogiau, be jo man buvo sunku. Kai jis yra komandoje, nesvarbu, kaip klostosi sezonas, jaučiu, kad jo pabaigoje žaisime labai gerai, – aiškino buvęs žalgirietis. – Dabar turime ir Willą Clyburną, kuris yra vienas geriausių žaidėjų, su kuriais man yra tekę žaisti. Neturime daug laiko, bet šiek tiek užtruksime, kol vėl pajusime vienas kitą. Jei išliksime sveiki pasieksime tai, ką norime.“ 

Sulaukęs klausimo, kodėl vasarą nepersikėlė į NBA lygą Micičius atsakymo neturėjo, tačiau neslėpė, kad išbandyti save stipriausioje pasaulio lygoje norėtų. 

„Nežinau, neturiu jokio protingo atsakymo, – apie vasarą neįvykusį persikėlimą į NBA komentavo serbas. – Esu visiškai tam pasiruošęs ir noriu tai padaryti, tai yra mano ambicija. 

Laikui einant tik dar labiau noriu ten rungtyniauti. Trokštu įrodyti, kad galiu žaisti tame lygyje, tačiau turi būti susitarimas iš abiejų pusių.“ 



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.