Žibėnas apie galimą „Ryto“ papildymą: „Bet kuo nepasistiprintume“

2023-01-14 20:12

„Rytas“ stebi žaidėjų rinką, bet pasistiprinimo klausimas nėra prioritetinis. „Jeigu kažkas atsiras ir galimybės leis, kodėl gi ne?“ – sakė Žibėnas.

Vilniaus „Rytas“ stebi žaidėjų rinką dėl galimo sudėties pastiprinimo.

Giedrius Žibėnas po triuškinamos pergalės 98:77 prieš Prienų „Labas GAS“ teigė, jog klubo viduje vyksta diskusijos, tačiau pastiprinimo klausimo nėra prioritetinis.

„Mano nuomone, mes bet kuo nepasistiprintume, – pabrėžė Žibėnas. – Sekame rinką, dirbame visa komanda ties tuo klausimu. Žinote, tikrai neimsime bet ko. Jeigu kažkas atsiras ir galimybės leis, kodėl gi ne? Šiuo metu koncentruojamės į rungtynes antradienį su Salonikų PAOK.“

„Rytas“ akistatoje su „Labas GAS“ vertėsi be Marcuso Fosterio ir Jarviso Williamso, kuriems buvo suteiktas poilsis. Sunegalavęs Evaldas Kairys liko namuose.

Vilniečiai startavo vangiai ir po pirmojo kėlinio atsiliko 19:26. Tačiau tuomet „Rytas“ spurtavo net 28:3 ir perlaužė rungtynes.

Žibėno vadovaujama komanda per antrąjį ketvirtį sumetė net 39 taškus ir pasiekė LKL sezono rekordą.

„Rungtynes pradėjome blankiomis nuotaikomis, gal tai tęsiasi nuo praeitų rungtynių, kai grįžome iš Graikijos, – komentavo „Ryto“ vyr. treneris. – Aišku, žaidėjai susėdo per minutės pertraukėlę, pamatėme, kad tikrai negalime žaisti taip. Įjungėme kitą pavarą ir pradėjome darbuotis gynyboje.

Kai pradedi darbuotis gynyboje, kažkiek atsiranda ir puolimas. Tikrai smagiai sužaidėme antrą kėlinuką ir jo šiandien pakako. Antroje rungtynių pusėje svarbiausias uždavinys buvo kažkiek gerinti žaidimą, ypač gynyboje, ir kontroliuoti žaidėjų minutes. Pavyko padaryti tai.“

„Rytas“ antradienį namuose žais FIBA Čempionų lygos išlikimo mačą su PAOK iš Graikijos.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.