Atamanas išskyrė tris pavojingus žalgiriečius

2023-01-31 20:21

Prieš laukiančią akistatą su Kauno „Žalgiriu“ Erginas Atamanas išskyrė Rolands Šmitą, Edgarą Ulanovą ir Lauryną Birutį.

Trečiadienį su Kauno „Žalgiriu“ kovosiantis Stambulo „Anadolu Efes“ treneris Erginas Atamanas prieš laukiančią akistatą spaudos konferencijoje išskyrė kauniečių priekinę liniją ir įvardijo tris puolime pavojingus žaidėjus.

„Žalgiris“ – tai komanda, kuri kietai ginasi ir puikiai išnaudoja progas po krepšiu, – apie būsimą varžovą sakė Atamanas. – Puolime ypač išsiskiria Rolands Šmits, Edgaras Ulanovas ir Laurynas Birutis. Turime atrasti ritmą gynyboje, atsikovoti kamuolius ir greitu krepšiniu pasiekti pergalę su savo sirgalių energija.“

Žalgiriečius pasitinkantis 36-erių 203 cm ūgio „Anadolu Efes“ puolėjas Bryantas Dunstonas taip pat pabrėžė kovą dėl kamuolių po krepšiu.

„Rungtynės prieš „Žalgirį“ mums yra labai svarbios, – tvirtino Dunstonas. – Turime surengti stiprų pasirodymą namuose, mūsų nuostabių sirgalių akivaizdoje. „Žalgiris“ – gera komanda, todėl turime būti pasirengę kovoti dėl kiekvieno kamuolio. Jei vieningai žaisime kaip komanda, šią dvigubą Eurolygos savaitę galime pradėti taip, kaip norime.“

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Anadolu Efes“ startuos trečiadienį 19.30 val.

Antrosiose savaitės rungtynėse Atamano auklėtiniai svečiuose priims Pirėjo „Olympiacos“ iššūkį, o žalgiriečiai namuose susitiks su Belgrado „Partizan“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.