Karjeros mačą sužaidęs Brazdeikis tobulėjimui ribų nemato: „Esu atviras kritikai“

Edvinas Jablonskis
BasketNews žurnalistas iš Stambulo (Turkija)
2023-02-01 22:45

Nepaisant sėkmingo asmeninio pasirodymo, Ignas Brazdeikis atvirai pripažino, jog gali būti geresnis krepšininkas visuose aspektuose bei teigė, kad išgirsti kritiką jam nėra jokių problemų.

Ignas Brazdeikis sužaidė geriausias karjeros rungtynes Eurolygoje, bet asmeninę sėkmę apkartino Kauno „Žalgirio“ pralaimėjimas Stambule.

Kauniečiai nusileido vietos „Anadolu Efes“, o po nesėkmės Brazdeikis teigė, kad žalgiriečius pražudė klaidos.

„Sunkios rungtynės, manau, kad davėme jiems per daug lengvų progų neįmesdami metimų iš po krepšio, – po nesėkmės sakė Brazdeikis. – Tai – metimai, kuriuos įprastai pataikėme. Taip pat buvo ir neišprovokuotų klaidų, kurios tapo lengvais taškais.“

Fotogalerija

Galingai visų rungtynių metu žaidęs 24-erių krepšininkas dvikovą su Eurolygos čempionais baigė savo sąskaitoje turėdamas 25 taškus (6/10 dvit., 4/5 trit., 1/2 baud.), 3 atkovotus kamuolius, 3 rezultatyvius perdavimus, 1 klaidą bei 23 naudingumo balus.

Brazdeikis trečiąjį kėlinį pradėjo 8 taškais paeiliui, pakartodamas geriausius karjeros rodiklius jau pačioje antrosios pusės pradžioje. Pats krepšininkas teigė, jog ant parketo stovi vis tvirčiau ir tvirčiau.

„Jaučiuosi vis geriau su kiekviena diena. Augu kiekvieną dieną. Be abejo, bus pakilimų ir nuopuolių, vis dėlto tai yra mano pirmieji metai Eurolygoje. Turiu tęsti savo tobulėjimą, klausytis trenerių bei komandos draugų“, – sakė šio vakaro „Žalgirio“ vedlys.

Būtent Edgaras Ulanovas šį vakarą buvo tas komandos draugas, kurio Brazdeikiui teko klausytis.

„Žalgirio“ kapitonas džiaugėsi Brazdeikio pasirodymu, tačiau pridėjo, kad rungtynių pabaigoje Brazdeikis galėjo atsisukti ir į komandos draugus ir taip sukurti geresnes situacijas, jei tik būtų atlikęs perdavimus.

Pats Brazdeikis neslepia, kad jam tobulėti dar tikrai yra kur ir yra pasirengęs išklausyti kritiką.

„Aš vis dar galiu tobulėti kiekviename aspekte. Esu dar labai toli nuo to žaidėjo, kokiu galiu būti. Visada esu atviras kritikai, nes noriu tobulėti“, – pakomentavo žalgirietis.

Igno Brazdeikio komentaras:

Kazio Maksvyčio komentaras:

Edgaro Ulanovo komentaras:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.