Obradovičius paaiškino, kodėl po rungtynių pasveikino Maksvytį

Martynas Žiūrys
BasketNews žurnalistas
2023-02-03 23:46

Po pergalės Kaune Belgrado „Partizan“ treneris ir Eurolygos legenda Željko Obradovičius nuėjo pasveikinti Kazį Maksvytį. Šis sveikinimas buvo skirtas dėl iki šiol atlikto darbo „Žalgiryje“.

„Po rungtynių pasveikinau jį (aut. past. – Maksvytį), nes manau, kad jie žaidžia tikrai puikų krepšinį, – gražių žodžių spaudos konferencijoje negailėjo Obradovičius. – Jie šiose rungtynėse parodė charakterį, kuris reikalingas kiekvienai komandai. Jie iki šiol jau turėjo daugybę gerų rungtynių ir yra niekada nepasiduodanti komanda. Man tai patinka.

Tikrai linkiu jiems sėkmės, nes Maksvytis – naujas treneris Eurolygoje, o jau dabar demonstruoja tokią kokybę. Mes atliekame skautingą ir matome, kokia tai komanda.“

Fotogalerija

Tačiau penktadienio vakarą Obradovičiaus treniruojama „Partizan“ 88:74 nugalėjo žalgiriečius.

„Sunkios rungtynės, – atsiduso Obradovičius. – Čia sudėtinga žaisti dėl namų sirgalių ir „Žalgirio“ kokybės, kurią jie demonstruoja visą šį Eurolygos sezoną. Po rungtynių asmeniškai pasveikinau trenerį (aut. past. – Maksvytį) už visus iki šiol nudirbtus didelius darbus. Kalbant apie rungtynes, manau, kad puikiai žaidėme pirmajame kėlinyje.

Per ilgąją pertrauką kalbėjome, kad „Žalgiris“ tikrai mėgins sugrįžti į rungtynes, o jie tai ir padarė. Jie parodė charakterį, bet ketvirtajame kėlinyje mes vėl žaidėme žymiai geriau gynyboje bei protingiau puolime.

Po netaiklių metimų atsikovojome kamuolius – laimėjome kovą po lenta, o tai mane verčia didžiuotis. Tai reiškia, kad žaidėjai rungtyniavo su dideliu noru. Manau, kad nusipelnėme pergalės. Taip pat džiugina, kad ir kur nuvažiuojame, visur turime savo fanus, kurie palaiko komandą.“



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.