Naujas amplua: Howardas dalyvaus Taivano lygos tritaškių konkurse

2023-02-05 16:34

Dwightas Howardas Taivano „Visų žvaigždžių“ renginyje bus „Infinity“ komandos kapitonu bei dalyvaus tritaškių konkurse. Amerikietis šiame sezone pataikė 6 tritaškius iš 30. Į „Visų žvaigždžių“ rungtynes pateko ir Mindaugas Kupšas. 

Nuotr.: Taoyuan Leopards
Nuotr. Taoyuan Leopards

Naują karjeros etapą Taivane pradėjęs Dwightas Howardas bus „Infinity“ komandos kapitonu pirmose T1 lygos „Visų žvaigždžių“ rungtynėse istorijoje, į kurias pateko ir Mindaugas Kupšas. Amerikietis save taip pat išbandys ir tritaškių konkurse.

„Aš to laukiu. Visad sakiau, kad sunkus darbas atsiperka ir nereikia bijoti išbandyti naujus dalykus. Negalima bijoti išeiti iš komforto zonos ir išbandyti naujus dalykus gyvenime“, – aiškino 37-erių aukštaūgis. 

NBA čempionas Taivano lygoje fiksuoja 23,4 taško, 13 atkovotų kamuolių ir 5 rezultatyvių perdavimų vidurkius. Tritaškius 211 cm ūgio krepšininkas meta 20 proc. taiklumu (6 iš 30). 

Howardas NBA lygoje yra sužaidęs 1242 rungtynes, per kurias iš toli metė 103 kartus bei pataikė 22 sykius.

Sirgalių balsavime dėl „Visų žvaigždžių“ rungtynių krepšininkų, Howardas sulaukė beveik 47 tūkst. balsų. Tai – daugiausiai visoje Taivano lygoje. 

„Noriu padėkoti visiems gerbėjams čia Taivane, kurie balsavo už mane ir kitus mano komandos draugus, – sakė Howardas. – Labai vertinu kiekvieną iš jūsų. Nekantrauju patekti į „Visų žvaigždžių“ rungtynes ​​ir smagiai praleisti laiką.

Tai reiškia labai daug tiek man, tiek ir kitiems vaikinams, kurie žais „Visų žvaigždžių“ rungtynėse. Esu tikras, kad atstovausime Taivanui geriausiu įmanomu būdu. Susitiksime ten, labai jums ačiū.“

Komandas „Infinity“ ir „Beyond“ komandas sudarys po 13 žaidėjų, aštuoni vietiniai ir penki užsienio sportininkai. Renginyje taip pat bus ir dėjimų konkursas.

„BasketNews.lt podkastas“:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.