Atviras Campazzo: „Mano prioritetas buvo grįžti į „Real“

2023-02-10 14:48

Facundo Campazzo atskleidė, jog derėjosi su Madrido klubu dėl sugrįžimo į komandą, tačiau abiems pusėms nepavyko susitarti.

Nuotr.: MZT Skopje/Danail Petrovic
Nuotr. MZT Skopje/Danail Petrovic

Gruodį iš NBA į Europą sugrįžęs Facundo Campazzo pasirinko Belgrado „Crvena Zvezda“, tačiau dėl klubui galiojančių ribojimų dar nežengė ant Eurolygos parketo. Argentinietis atviras – jo prioritetas buvo grįžti į Madrido „Real“.

Campazzo prieš etapą NBA „Real“ klube praleido penkis sezonus ir iškovojo du Eurolygos titulus, tris kartus laimėjo ACB, taip pat dusyk šventė pergalę Ispanijos taurėje.

„Mano prioritetas buvo sugrįžti į „Real“, – „Sport5“ sakė Campazzo. – Mes derėjomės, mums nepavyko, bet tai nieko nereiškia. Aš esu dėkingas jiems už suteiktą šansą Eurolygoje ir išleidimą į NBA. Jie man daug padėjo, tiesiog dabar mums nepavyko pasiekti susitarimą.“

Šį sezoną metami dvitaškiai

55%
19,2
Pataiko: 19,2
Taiklumas: 54,6%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 11
Daugiausia pataiko: Filip Petrusev

Campazzo pridėjo, jog dabar jaučiasi laimingas Belgrado klube, o viena pagrindinių priežasčių, kodėl čia atvyko – Luca Vildozos buvimas komandoje.

Taip pat argentinietis tikina, jog negalėjimas žaisti Eurolygoje iki pavasario jo nebeerzina.

„Tai, kad negaliu žaisti Eurolygoje, manęs nebeerzina. Negaliu to kontroliuoti, tai – ne mano rankose. Savo jėgas taupau treniruotėms ir ruošiuosi, kada jau galėsiu žengti ant parketo Eurolygoje. Nekantrauju sulaukti kovo 2-osios“, – teigė Campazzo. 

Campazzo Adrijos lygoje spėjo sužaisti 7 rungtynes ir per jas fiksavo 13,9 taško, 2,3 perimto kamuolio ir 6,6 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.