„Pelicans“ turės ilgesnį laiką verstis be Ziono

2023-02-12 22:55

Naujojo Orleano „Pelicans“ puolėjas Zionas Williamsonas dėl negyjančios šlaunies traumos turės praleisti dar kelias savaites be krepšinio.

Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Naujojo Orleano „Pelicans“ krepšinio operacijų viceprezidentas Davidas Griffinas sekmadienį atskleidė, kad Zionas Williamsonas dėl negyjančios šlaunies traumos ne tik praleis „Visų žvaigždžių“ renginį, bet ir negalės rungtyniauti dar papildomas kelias savaites.

Nuo sausio 3 dienos nežaidžiantis 22-ejų puolėjas iki šiol gydėsi kojos raumens traumą, tačiau kaip dabar paaiškėjo, jo reabilitacija užsitęs ilgiau nei tikėtasi ir sugrįžimas planuojamas kovo mėnesį.

Be Williamso besiverčianti „Pelicans“ komanda buvo įkritusi į dešimties pralaimėjimų seriją, tačiau dabar laimėjo pastarąsias 3 iš 4 rungtynių.

Zion Williamson

Zion  Williamson
Zion  Williamson
MIN: 32.97
PTS: 26 (64.44%)
REB: 6.97
AS: 4.59
ST: 1.1
BS: 0.55
TO: 3.41
GM: 29

Šį sezoną Naujojo Orleano klubo bokštas spėjo sužaisti 29 rungtynes, per kurias vidutiniškai renka po 26 taškus, 7 atkovotus kamuolius ir 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

Vakarų konferencijoje pelikanai su 29 pergalėmis ir 28 pralaimėjimais rikiuojasi 7-oje vietoje.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.