Traumuotą Paytoną įsigiję „Warriors“ apskundė žaidėjo buvusį klubą

2023-02-14 09:09

Iš Portlando „Trail Blazers“ į „Golden State Warriors“ persikėlęs Gary Paytonas dėl pilvo traumos negalės rungtyniauti bent mėnesį. „Warriors“ generalinis direktorius su skundu kreipėsi į NBA, nes mano, kad Portlando ekipa nuslėpė informaciją apie Paytono sveikatos būklę.

Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

San Fransisko „Golden State Warriors“ generalinis direktorius Bobas Myersas su skundu kreipėsi į NBA, kai sužinojo, kad komandos naujokas Gary Paytonas dėl pilvo traumos negalės rungtyniauti bent mėnesį.

„Warriors“ vadovas mano, jog Portlando „Trail Blazers“ klubas galimai nuslėpė informaciją apie Paytono sveikatos būklę.

„Ko aš siekiu? Noriu, kad NBA mums paaiškintų, ar tai buvo teisinga, – sakė iš „Trail Blazers“ kompensacijos siekiantis Myersas. – Tiesiog noriu teisybės. Nežinau, ko prireiks ir kiek tai užtruks.“

Gary Payton II

Gary  Payton II
Gary  Payton II
MIN: 17.11
PTS: 4.07 (62.22%)
REB: 2.6
AS: 1.47
ST: 1
BS: 0.07
TO: 0.8
GM: 15

Myersas tikisi, kad 30-metis gynėjas galės sugrįžti į rikiuotę prieš NBA atkrintamąsias. Paytoną šiuo metu kamuoja pilvo problemos.

„Gary nebus rikiuotėje. Įvertinsime jo būklę po mėnesio. Jis dabar nėra pasiruošęs žaisti“, – aiškino „Warriors“ vadovas.

„Warriors“ galvojo, kad Paytonas galės rungtyniauti iš karto atvykęs į San Fransisko komandą, tačiau vis tiek tikisi iš jo naudos ateityje.

„Nepaisant to, vis tiek manome, kad jis bus naudingas. Turime sulaukti, kol jis išsigydys traumą“, – sakė Myersas.

Paytonas šį sezoną sužaidė 15 rungtynių, per kurias vidutiniškai renka po 4,1 taško, 2,6 atkovoto kamuolio ir 1,5 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.