Šviesa tunelio gale: į užribį pastumtas gynėjas artėja prie išsilaisvinimo iš PAO

2023-02-15 13:15

Andrew Andrewsas ir „Panathinaikos“ veda derybas dėl išsiskyrimo. Jeigu amerikietį tenkins dvejų metų garantuoto kontrakto nutraukimo sąlygos, Atėnų ekipa Graikijos čempionate vietoje jo galės registruoti kitą užsienietį. Šiuo metu neregistruoti vietiniame fronte yra Marius Grigonis ir Nate'as Woltersas.

Nuotr.: Vangelis Stolis
Nuotr. Vangelis Stolis

Andrew Andrewso ir Atėnų „Panathinaikos“ skyrybos artėja prie finišo tiesiosios. Graikijos žiniasklaida praneša, jog galutinis sprendimas gali išsipildyti netrukus.

BNSports žurnalistas Ioannis Psarakis pranešė, kad gynėjas sutinka gauti nemažą kompensaciją už garantuotą dvejų metų kontraktą ir taip užbaigti etapą Atėnuose.

SNDA teigimu, sprendimas gali išaiškėti dar trečiadienį. Jeigu krepšininkas priims siūlomas sąlygas, tuomet „Panathinaikos“ atsivers galimybė registruoti papildomą žaidėją Graikijos pirmenybėse.

Andrew Andrews

Andrew  Andrews
Andrew  Andrews
MIN: 19.77
PTS: 8.25 (62.07%)
REB: 1.5
AS: 1.5
ST: 0.75
BS: 0
TO: 2.5
GM: 4

Andrewsas „Panathinaikos“ paraiškoje Graikijos lygoje buvo septintas legionierius. Remiantis pirmenybių taisyklėmis, krepšininkas negali būti vienašališkai šalinamas iš paraiškos. Tokiam veiksmui reikalingas žaidėjo parašas. 

Andrewsas nesutiko pasirašyti dokumento, jis liko registruotas čempionate, nors ir nežaidė pastaruosius keturis mėnesius.

Išsiskyrus su Andrewsu, galimybė gali atsiverti Mariui Grigoniui, kuris nėra registruotas vietiniame fronte. Septintuoju legionieriumi taip pat gali tapti buvęs žalgirietis Nate'as Woltersas.

Iš septynių registruotų užsieniečių „Panathinaikos“ šią savaitę turės apsispręsti dėl šešių legionierių Graikijos taurės turnyrui.

Andrewsas šį sezoną Eurolygoje sužaidė ketverias rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleido po 19 minučių, įmetė po 8,3 taško, atkovojo po 1,5 kamuolio ir atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

KMT užkulisiai, rekordinis televizijos kontraktas ir LKL fondas | Prie aikštelės:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.