Kurtinaitis: apie specialius „Wolves“ susirinkimus ir Tayloro būklę

2023-02-15 22:55

Kurtinaitis patvirtino, kad Tayloras į rikiuotę grįš po dviejų savaičių.

Nuotr.: LKL

Alytaus „Wolves“ reabilitavosi po pralaimėjimo „Šiauliams“ ir gynyboje surakinę Klaipėdos „Neptūną“ sugrįžo į pergalių kelią Lietuvos krepšinio lygoje (79:63). Po mačo Rimas Kurtinaitis buvo patenkintas auklėtinių pasirodymu.

„Po rungtynių Šiauliuose padarėme išvadas ir džiaugiuosi, kad vyrai suprato, ko mums reikia iš jų. Šiandien nepasileidome į taškų lenktynes, žaidėme gynyboje, ką pasako ir rezultatas. Leidome įmesti 63 taškus tokiai komandai kaip „Neptūnas“, kuri turi gerus puolėjus. Buvo gynybinės rungtynės ir džiaugiuosi, kad laimėjome“, – dėstė „Wolves“ vyr. treneris.

Praėjusiame mače prieš „Šiaulius“ Alytaus klubas praleido 107 taškus, prieš „Neptūną“ – beveik per pus mažiau – 63. Paklaustas kaip pavyko pagerinti gynybą, Kurtinaitis išskyrė intensyvius pokalbius.

„Mes visuomet akcentuojame gynybą, bet eilė pergalių davė mums šansą užmigti ant laurų, vyrai Šiauliuose labiau koncentravosi į puolimą. Reikėjo dviejų susirinkimų, kad paprotintume vyrus, pasakytume, kas yra svarbu krepšinyje. Kad ne tik reikia įmesti taškus, bet ir apsiginti. Tie susirinkimai padėjo. Šiandien neturiu priekaištų. 

Kalbant apie susirinkimus, jie yra darbiniai. Mes nesusirenkame išspausti kažkokio džiaugsmo, yra rodomos klaidos, visi neatlikti dalykai ir juos bandome išgyvendinti. Pradžioje sezono buvo sunkiau, dabar yra lengviau. Vyrai supranta apie ką eina kalba ir džiaugiuosi, kad išvados matosi“, – teigė strategas.

Mače prieš „Šiaulius“ Jeffery Tayloras pasitempė raumenį bei buvo išvežtas į ligoninę. Visgi Kurtinaitis nuramino visus, patvirtindamas, jog Eurolygos čempionas į rikiuotę grįš po dviejų savaičių.

„Čia galbūt labai labai grubiai nuskambėjo spaudoje. Tai buvo tiesa, kad jis išvyko į ligoninę. Mes nenorėjome rizikuoti Šiauliuose su jo žaidimu toliau. Džiaugiuosi klubu, kad buvo rasta galimybė operatyviai jį nuvežti į Šiaulių ligoninę. Ten nėra nieko rimto. Aš nesu medikas, negaliu kažko detaliai pasakyti, bet viskas paprasčiau nei buvo parašyta spaudoje. Atlikome tyrimus, jam reikia laiko. Raumuo kažkiek patemptas, bet nėra taip baisu“, – sakė Kurtinaitis.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.