Nestabdo: „Žalgirio“ sirgaliai iššlavė bilietus į mačą su Eurolygos lyderiais

2023-02-17 13:24

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai iššlavė visus bilietus į kovo 16 dieną vyksiančią Eurolygos akistatą su Pirėjo „Olympiakos“.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkų kovo 16 dieną „Žalgirio“ arenoje laukia Eurolygos rungtynės su Pirėjo „Olympiakos“ klubu, o ištikimiausi daugkartinių šalies čempionų gerbėjai jau tryliktą kartą šiame sezone išpirko visus bilietus į Eurolygos kovas.

Pilnutėlė arena bus ir kovo 31-osios dvikovoje su „Valencia“, sparčiai tirpsta bilietai ir į kitas kovo mėnesio dvikovas – dar galima įsigyti bilietus į kovo 9 d. rungtynes su Vilerbano ASVEL ir kovo 29 d. akistatą su „Monaco“.

Paskutinė proga Eurolygos reguliariojo sezono metu išvysti žalgiriečius bus balandžio mėnesį, susitikime su Tel Avivo „Maccabi“ komanda.

Žalgiriečiai Eurolygoje po 24 turų yra iškovoję 13 pergalių bei šiuo metu dalijasi 6-9 vietomis. Tuo metu Pirėjo klubas su 17 pergalių ir 7 nesėkmėmis žengia turnyrinės lentelės viršūnėje. 

KMT užkulisiai, rekordinis televizijos kontraktas ir LKL fondas | Prie aikštelės:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.