Redickui sukritikavus 80-ųjų NBA gynybą – Wilkinso kirtis: „Tai – kvaila“

2023-02-22 23:36

J.J. Redickas pasisakė, kad dabartinė NBA gynyba yra kietesnė nei 1980-aisiais, Dominique'as Wilkinsas tai pavadino kvailu komentaru.

Nuotr.: YouTube/ESPN, AP - Scanpix
Nuotr. YouTube/ESPN, AP - Scanpix

Buvęs NBA krepšininkas J.J. Redickas neseniai išsakė komentarą apie Larry Birdą, kuris supykdė legendą Dominique'ą Wilkinsą.

Redickas ESPN laidoje ginčijosi dėl Stepheno Curry ir dabartinių metikų žaidimo. Buvęs žaidėjas atkreipė dėmesį į tai, kad dabartiniai metikai turi susidoroti su daug didesniu gynybiniu spaudimu nei jų kolegos devintajame dešimtmetyje.

„Kai, pavyzdžiui, stebiu Stephą Curry be kamuolio atkrintamosiose varžybose, jį sugriebia ir laiko Marcusas Smartas. Jie visada prie jo prisirišę.

Dominique Wilkins

Dominique  Wilkins
Pozicija: SF
Amžius: 63
Ūgis: 203 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Paryžius, Prancūzija

Kai žiūriu, kaip Larry Birdas išlenda po užtvaros ir šalia jo nieko nėra per 10 centimetrų bei jis išsimeta metimą, jūs man sakote, kad senieji laikai buvo fiziškesni? Vienas laisvas, kitas sugriebiamas ir laikomas 48 minutes?“ – retoriškai klausė Redickas.

Kai šis išstojimas buvo primintas Wilkinsui per „SiriusXM“ NBA radijo laidą, legenda buvo pasipiktinusi Redicko komentaru.

„Visų pirma, Redickas nežino, apie ką, po velnių, jis kalba. Jis nesupranta, apie kokį velnią jis kalba. Kokį krepšinį žiūrėjote? Kalbėti ką nors tokio idiotiško yra juokinga.

Tas fiziškumas, kuris buvo lygos dalis... Kai galėdavai uždėti ranką ant varžovo, smogti jam, priversti eiti tam tikru keliu, tu galėdavai uždėti alkūnę ant jo krūtinės, o tai vadindavome sulėtinimu... Ne tiek daug vaikinų gali susidoroti su tokiu spaudimu, koks buvo tuo metu. Esu labai nusivylęs, kad J.J. Redickas pasakė kažką tokio kvailo“, – sakė Wilkinsas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.