Užduokite klausimą BN+ Q&A tinklalaidei

2023-03-05 14:38
Nuotr.:

Pirmadienį į BN+ prenumeratorių klausimus specialioje Q&A tinklalaidėje atsakys Jonas Lekšas, Karolis Tiškevičius ir Jonas Miklovas.

Klauskite, kas yra ant širdies, žemiau komentaruose. Tai taip pat galite padaryti uždaroje prenumeratorių grupėje feisbuke. Klausimus priimsime iki pirmadienio 11 val. 

Taip pat kviečiame siųsti ir video klausimus. Jais dalintis galite el. paštu info@basketnews.lt

Ankstesnio BN+ Q&A ištrauka:



Komentarai:

.
2023-04-05
-3
Atsakyti
?
2023-03-09
+5
Atsakyti
sveiki klausimelis zalgiris si sezona renka pina arena (16 is 17 sold autu) galima sakyti planai virsyti daugiau nei tikejosi Motiejunas, ir dabar idomu.... papildomas (nezinau kaip ir kiek uzdirbama is biletu nes sklando daug legendu apie tai) pvz milijonas manau turetu buti pliuse po sio sezono kitam sezonui. ir ar tas plius milinojonas ar suma X atsilieps kito sezono komplektacijai? ir gal pagaliau reiketu ziureti truputi auksciau , daryti viska kas imanoma kad nebuti ta vidutinioku komanda ( su didziausia pagarba , tai kas vyksta sy sezona su zalgiriu bet kuriuo atveju yra vantastika!!!) ir atsisakyti principo, "neimsim zaidejo uz milijona"! nes yok zaidejas kuris to vertas !!! padovanotu keleta papildomu pergaliu ir top 8 butu lengviau pasiekiamas. beabejo po sio sezono "atkris" ir dar pora "nereikalingu kontraktu" 🤪 aciu jei perskaitete ir jei i tai atsakytumete buviau netik as bet manau daug "pliusu" dekingi aciu
2023-03-09
+2
Atsakyti
Kokia šįkart Karolio "atmazkė" dėl praėjusią savaitę neįvykusio "plepam apie fantasy"? :)
2023-03-06
Atsakyti
Sveiki, gal buvo gal nebuvo tokio klausimo, bet… Kodel Eurolygoje, LKL’e pirmu trijų kėlinių pabaigose kuomet buna pataikyti taškai ir lieka +/- 10sek. nebuna sustabdomas laikas kitai komandai sukurti atakos? ir dažniausiai buna atliekami beviltiški metimai iš puses aikšteles?
2023-03-06
-4
Atsakyti
Ar nebūtų gera mintis per ilgąją pertrauką padaryti mini koncertą, pasikviečiant kokį vieną kitą atlikėją, taip gal būtų užpildytos tuščios vietos lkl rungtynėse?
2023-03-06
+5
Atsakyti
Sveiki, 1. Gal teko girdėti, kas nutiko Steve PAUL Vasturia? Nejau žmogus taip sulūžo psichologiškai po sezono Žalgiryje, kad nusprendė baigti karjerą? Kaip manote, ar prie Šaro jis būtų atsiskleidęs? LKL jis turėjų gerų rungtynių net ir sulūžęs psichologiškai, plius visą sezoną žaidė ne savo pozicijoje. Gal mes per daug Steve PAUL Vasturia maišėme su šūdais, kai jis uždirbo mažiau nei pvz. dabartinė Lukošiūno alga, o apie Polonaros algą jau nešneku. 2. Brandon Davies prie Šaro buvo laikomas vienu geriausių centrų Eurolygoje, o pas Messiną labai nestabiliai žaidžia ir gan toli yra nu otopinių Eurolygos centrų, kaip Lessort ar Tavares. Kaip manote, gal mes pervertinome Davies ir jis stabiliai gerai žaisti sugeba tik Šaro sistemoje?
2023-03-06
+7
Atsakyti
Kaip komanda išrenka kapitoną ir kokias pareigybes turi kapitonas apart būti emociniu lyderiu?
2023-03-06
-8
Atsakyti
kadangi pagrindinis BNEWS ofisas yra Kaune, pasidalinkit vyrukai nuomone apie Matijosaicio pergale. Zinoma, to ir galima buvo tiketis, taciau visi bent jau tikejosi antrojo turo. Kodel Kaune visi tokie silpni kandidatai? Net ne kaunietis Juozapaitis, cirkininkas Bertulis ir blaivininkas Veryga. Ar tikrai Kaunas negalejo surasti kokio "normalesnio" kandidato? o gal tiesiog Kaune asmenybiu stoka?
2023-03-06
-10
Atsakyti
Vilniuje jau metus laiko gyvuoja "NBA BASKETBALL SCHOOL", gal galite placiau papasakoti koks sios krepsinio mokyklos tikslas ir ar tikrai si mokykla turi kazkokiu sasaju su NBA lyga, ar tai tiesiog labiau pavadinimas.
2023-03-06
-3
Atsakyti
Utopinis ar realistinis variantas? Jei Wolves kita sezona zaidzia Europos taureje (kaip skelbiama su 8mil arba didesniu biudzetu) patekus i Europos taures finala, Wolves jai 2024-2025. meru sezone galetu zaisti Eurolygoje
2023-03-06
-3
Atsakyti
Ar Zuoko pergale mero rinkimuose reikstu Vilniaus Ryto klubo pabaiga? Visi zinome kad savivaldybe skiria milziniskus pinigus sostines komandai
2023-03-06
+5
Atsakyti
Sveiki. Brandon Davies pirmi metai Europoj Chalon-sur-Saone/Varese, Delaney - Elan Chalon/Budivelnik, John Brown - Treviso Basket 2012/Brindisi, Clyburn - Ulm/Hapoel Holon, Keenan Evans - Igokea Aleksandrovac-ABA/Hapoel ir čia tik keli abėcėlės pradžios amerikiečiai užsitarnavę savo vardą eurolygoje. Dažną kartą tai net ne aukščiausių lygų komandos. Tada pažiūrim į LKL komandas. Sunkiai prisimenu atvejus, kai LKL komanda būtų "atradus" žaidėją, kuris vėliau žaistų eurolygoje. Kodėl tarp tų 20-30/metus naujų LKL'o legionierių neatsiranda tokių? Neskaitau Kalaitzakių, o ir iš emsės tai labiau liečia USA žaidėjų pirmus kelis metus Europoje. Ir praplečiant klausimą, kiek tokių žaidėjų išvis buvo?
2023-03-05
+18
Atsakyti
Kokios nuotaikos po rinkimų? Ar negėda už savus?
2023-03-05
+4
Atsakyti
Kodėl Lietuvoje yra tokia tragiška palaikymo kultūra? Užsienyje komandos krenta į antrus ar net trečius divizionus, bet vistiek sugeba rinkti keliasdešimties tūkstančių stadionus. Tuo tarpu Lietuvoje, 11 metų iš eilės visus titulus šluojantis Žalgiris vos per kelis prastus mėnesius renka apytuštę areną ir išlydi vieną didžiausią klubų legendų prie poros tūkstančių žmonių. Lygiai tokios pačios tendencijos matosi ir Ryto, Neptūno ar kitų Lietuvos komandų salėse. Kodėl mes tokie neklutūringi ir mylim tik pergales?
2023-03-05
Atsakyti
Pasitikslinsiu, čia kalbu apie praeitą, o ne šį sezoną, bei Jankūno atsisveikinimą. Su Kalniečiu viskas gerai buvo
2023-03-05
-3
Atsakyti
Gal žinote kokioje vietoje yra Rytas pagal biudžetą skiriamą žaidėjams Čempionų Lygos kontekste? Prieš sezoną daug kas minėjo, kad nepatekimas į Final 4 būtų fiasko, bet ar realistiška to reikalauti jeigu jau Top 16 grupėje reikia kovot su Turkijos komanda kuri, pasak Pulkovskio, turi Žalgirio biudžetą?
2023-03-05
+10
Atsakyti
Sveiki, klausimas Jonui L, kokie Jusu siekiai krepsinyje? Ar noretumete, kad jusu karjera pasisuktu A. Bruzo keliu?
2023-03-05
Atsakyti
M. Kuzminskas Žalgirį kitą sezoną vietoj Cavannaugh ir Palonara kaip atsarginis. Už ar prieš?
2023-03-05
+13
Atsakyti
Karoli, tai kas ten su Gecu buvo per KMT, kad atsiprašinėti teko?
2023-03-05
+9
Atsakyti
siūlau vyrams susilažinti dėl komandų patekimo į top8. tas kuriam sekėsi prasčiausiai turės tradiciškai apsivilkti gandro (o gal dar geresnį) kostiumą
2023-03-05
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 61

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.