„Panathinaikos“ Monake kovos be Gudaičio ir dar dviejų žaidėjų

2023-03-06 17:57

Artūras Gudaitis dėl Achilo sausgyslės skausmų praleis „Panathinaikos“ rungtynes su „Monaco“. Graikijos ekipa taip pat versis be Nate'o Wolterso ir Dimitrio Agravanio. 

Nuotr.: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Penkių pralaimėjimų iš eilės Eurolygoje seriją fiksuojanti Atėnų „Panathinaikos“ trečiadienį išvykoje susitiks su „Monaco“ krepšininkais. Pergalių badą Graikijos ekipa nutraukti bandys be trijų žaidėjų. 

Monake Christos Serelis rotacijoje dėl sveikatos problemų neturės Artūro Gudaičio, Nate'o Wolterso ir Dimitrio Agravanio

Gudaitį kamuoja Achilo sausgyslės problemos. Lietuvis praleis jau trečiąjį Eurolygos susitikimą iš eilės.

Aukštaūgis šį sezoną Eurolygoje fiksuoja 7,4 taško, 3,7 atkovoto kamuolio ir 8,8 naudingumo balo. 

Woltersas šeštadienį vykusiose Graikijos čempionato rungtynėse pajuto dešiniojo kelio skausmus. Sudalyvavus treniruotėje pirmadienį Serelis nusprendė amerikietį pailsinti.

Įžaidėjo vidurkiai Eurolygoje siekia 8,5 taško, 2,6 atkovoto kamuolio, 3,1 rezultatyvaus perdavimo bei 8,8 naudingumo balo. 

Tuo metu Agravanis kenčia nuo skausmų pilvo srityje. 

Sezono viduryje „Panathinaikos“ papildęs graikas vasario 10-ąją sužaidė vienintelį mačą Eurolygoje šį sezoną. Per jį puolėjas taškų nepelnė, bet kartą atkovojo kamuolį. 

Derrickas Williamsas bus registruotas, tačiau negalės žaisti visu pajėgumu. Williamsas, kaip ir Woltersas, šeštadienį vykusiame Graikijos lygos susitikime patyrė traumą. Amerikietis susižeidė kairį kelį, tačiau pirmadienį galėjo dalyvauti treniruotėje. Visgi žaidėjas nėra 100 proc. pasveikęs.

Christos Serelio kariauna yra iškovojusi 8 pergales ir patyrusi 18 nesėkmių bei dalijasi 16-17 vietomis. Graikijos sostinės ekipa yra pralaimėjusi penkis mačus iš eilės. Tuo metu Monako komanda per 26 turus laimėjo 16 sykių ir žengia penktoje pozicijoje. 

Atėnų klubas su „Monaco“ susikaus trečiadienį, susitikimo pradžia – 22 val. 

„Basketnews.lt podkastas“:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.