Užduokite klausimą BN+ Q&A tinklalaidei

2023-03-19 10:49
Nuotr.:

Karolis Tiškevičius, Jonas Lekšas ir Jonas Lekšas pirmadienį tradicinėje BN+ Q&A tinklalaidėje atsakys į BN+ prenumeratorių klausimus. Savo klausimą prenumeratoriai galite užduoti žemiau esančioje komentarų skiltyje.

Ankstesnio Q&A podkasto ištrauka:

 



Komentarai:

Sveiki viriumbai. Nuo savęs norėčiau iškelti klausima, galbūt ir bendruomenė pritarts. Kodėl nėra kalbama, nu gerai bent užsimenama apie bc Wolwes komanda, joje esančius lietuvius? Ju žaidimo kreive tikrai dar ne pike, bei vis dar trūkstama fižiskuma? Juk visus paliečiat daugiau ar mažiau, o jie juk nauja komanda ir kovojo del patekimo i naujos taures pusfinali. p.s. nesu nei ju super fanas, nei iš Alytaus. Man patinka viskas apie krepšini, ir jaučiu, kad jie nusipelno kažkiek daugiau. Peace
2023-03-20
-6
Atsakyti
kokia situacija su Margo ir Radzės kontraktais Ryte, abu baigiasi vasarą? Gal kažkas girdėti ar pavyks juos išlaikyti Rytui?
2023-03-20
+6
Atsakyti
ar Benkunsko ir Jono Kazlausko isrinkimas suteikia Rytui uztikrintumo ateinantiems ketveriems metams, atitinkamai Ziemeliui ir Wolves savivaldybeje durys uzsiveria? Kiek pagrindo ganduose, kad Jonas Kazlauskas perims Adomo Bužinsko atsakomybes Ryte ir aktyviai įsitrauks į klubo darbus?
2023-03-20
-2
Atsakyti
Sveiki, sezonas dar nesibaige, bet kalbos apie galimus treneriu perejimus Eurolygoje kalbos po truputi prasideda. Nesu krepsinio ekspertas bet pateiksiu pora pavyzdziu kaip gali keistis treneriai eurolygos komandose: 1. Odeto Katašo sėkmė pagaliau išseko ir jį pakeičia Pablo Laso. Jau tinklai iš Izraelio krepsinio federacijos buvo uzmesti del rinktines treniravimo, komanda yra be galo ambicinga ir atrodo kad jai betruksta trenerio, kuri gerbtu esami zaidejai, kas jau kas Laso pagarba turi. 2. Tas pats Pablo Laso į Anadolu Efes, nesutarimai tarp Vasos ir Atamano, neperseniausi Shano Larkino išstojimo apie žaidimo minučių kiekį ir galbut didziausias fiasko jeigu EL cempionai nepatektu i atkrintamasias Atamano kumstukai gali buti nuleisti o ji pakeist galetu Laso. 3. galbut vienas is nereliausiu atveju Šaras ---> Milano Olimpia. Nereliausias mano manymu todel kad Milanas pradeda rodyti gyvybes zenklus ir tokius kad kai kurie pradejo tiketi ju galimybem padaryti Zalgirio n-kartu laimetu varzybu ir isokima i atkrintamasias bet kadangi Milanas jau nebe tas negyvas suo tikimybe kad Messina paliks posta mazeja. O šaras i armani kodel ne, sistema yra sukurta komanda pradeda zaidima nuo gynybos, puolime turi puikiu zaideju, o ir patas saras tiek su pangosu tiek su daviesu pazistami yra jeigu sarui ir tektu ieskotis vasara naujos stoteles kuri pasiulytu gerus pinigus Milano Emporio, su Messinos palaiminimu atrodo kaip puikus variantas.
2023-03-20
Atsakyti
nuo kokio žmoniu kiekio planuojate apmokestinti basketnews.com? :)
2023-03-20
-19
Atsakyti
Ar Rytis Kazlauskas yra pasirašęs kontraktą su eurolyga, kad kalbina žaidėjus per eurolygos varžybas, ar tiesiog kiekvienos valstybės vietiniai komentatoriai yra įsipareigoję eurolygai paimti trumpus intervus prieš, per ir po mačo?
2023-03-20
+4
Atsakyti
Kiek klubai sutaupo pasikviesdami vietinius žaidėjus, turiu omeny iš savo miesto, kurie turiu savo gyvenamąją vietą? Įsivaizduoju nemenką skirtumą pvz Vilniuje/Kaune ir kokiam Pasvaly. Ar yra dar ir kitokių papildomų punktų, kur klubai gali sutaupyti pasikviesdami vietinį ?
2023-03-20
-5
Atsakyti
Kaip gali keistis LKL klubų biudžetai ir valdymas po ką tik įvykusių savivaldos rinkimų? Gal kas girdėt dėl Benkunsko požiūrio į Rytą ir Wolves?
2023-03-20
-12
Atsakyti
Ar matosi kokių nors pokyčių eurolygoje atėjus Bodirogai?
2023-03-19
-7
Atsakyti
Fantasy nuo antro rato naujos komandos turėjo kažkokioj atskiroj lygoj varžytis, bet reitingą rodo bendrą. Kaip čia yra? Gal aš tiesiog nerandu atskiro reitingo?
2023-03-19
-14
Atsakyti
Arnas Velička -statistika visad lyg ir gera, daug eilučių užpildoma. Kodėl jis nėra geras?
2023-03-19
-4
Atsakyti
rks
Kodėl Žalgiris, šiuo metu sužaidęs Europoje 29 mačus, LKL'e yra sužaidęs daugiau mačų, nei Rytas, kuris Europoje sužaidė viso labo juokingus 13 mačų? Net Lietkabelis yra Europoje sužaidęs daugiau - 16. Ar jūsų manymu toks tvarkaraštis yra sąžiningas? (Ir prašau be "tai visi klubai nubalsavo" atmazkių, nes visi žinom, kad vieno Žalgirio balsas nieko nelemia, visi LKL klubai balsuoja taip, kad jiems būtų lengviau žaisti prieš Žalgirį ir kitus turtingesnius klubus ir gal būt pasiimti vieną kitą netikėtą taškelį, kuris lentelėje gali reikšti labai daug - pvz. kad playoffai bus žaidžiami su Žalgiriu ir bus dar vienas vietinio gym'o soldoutas)
2023-03-19
+6
Atsakyti
ar pamenate laidą "baudos aikštelė", kurią rodė apie 1998-1999 metus ? nuostabi tiems laikams pramoginė laida apie krepšinį :) gal jau laikas vėl panašią laidą gražinti į plačiuosius ekranus, nes per TV tik nuobodžios analizės tarp kėlinių. laidą vedė Tomas Rimkus, gal būtų įdomu šį krepšininką pakalbinti laidoje "netaktiškai" ? visgi įdomi asmenybė - žaidė kašę, grojo metalą, organizavo renginius. ką manote jūs ?
2023-03-19
+6
Atsakyti
aš irgi atsimenu per rūką tą laidą. porą tų laidų radau youtube :) na o bet tačiau visdėlto iš tikrųjų, pasiklausyti pokalbio su Rimkum, būtų įdomu
2023-03-20
+8
Atsakyti
JM
Kaip supratote, kad norite būti žurnalistai? Kaip savo hobį pavertėte darbu?
2023-03-19
Atsakyti
Sveiki! Gal zinote kas organizuoja kelioninius paketus (lektuvo bilietai, bilietai i rungtynes, viesbuciai) i pasaulio vyru krepsinio cempionata?
2023-03-19
-7
Atsakyti
Kodėl go3 ir tv3 sport pradėjo rodyti jibaną ralį ar (futbolą prancūzų ir italų lygos) vietoj ACB lygos?
2023-03-19
+1
Atsakyti
Lessort gal turi kokių nuoskaudų Zvezdai?
2023-03-19
-5
Atsakyti
Filme apie Einikį labai jau "pavargęs" atrodė Juozukas. Wolwes klube jis vis dar efektyvus darbuotojas, ar tiesiog talismanas ir žinomas žmogus ant suolelio?
2023-03-19
-2
Atsakyti
kaip manote ir ivertinkinte kas turi daugiau šansu Rytas apginti LKL čempiono titulą ar Anadolu effes apginti Eurolygos čempionų titulą.
2023-03-19
-2
Atsakyti
Kaip Jums Austin Wiley į Rytą kaip atsarginis centras?
2023-03-19
+11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.