Dėl plaučių uždegimo į ligoninę paguldytas Atamanas

2023-03-19 14:56

Erginas Atamanas dėl plaučių uždegimo atsidūrė Stambulo ligoninėje. Išlieka neaišku, ar strategas galės vadovauti Stambulo „Anadolu Efes“ ekipai ketvirtadienio mače su ALBA.

Nuotr.: REUTERS-Scanpix
Nuotr. REUTERS-Scanpix

Stambulo „Anadolu Efes“ ruošiantis sekmadienio Turkijos lygos dvikovai su Stambulo „Buyukčekmeče“, paaiškėjo, jog Erginas Atamanas nevadovaus komandai. Priežastis – liga.

Klubo pranešime prieš rungtynes buvo pateikta informacija apie vyriausiojo trenerio sveikatos būklę. Teigiama, kad Atamanas nuo savaitės pradžios sirgo viršutinių kvėpavimo takų infekcija bei galiausiai buvo paguldytas į Stambulo ligoninę.

Penktadienį, kovo 17 d., po „Anadolu Efes“ pralaimėjimo prieš „Partizan“ Stambule, Atamanui buvo diagnozuotas plaučių uždegimas.

Vis dar neaišku, ar jis galės vadovauti komandai ketvirtadienio rungtynėse prieš Berlyno ALBA.

„Mūsų vyriausiasis treneris Erginas Atamanas, kuris savaitės pradžioje susirgo viršutinių kvėpavimo takų infekcija, dėl įtempto rungtynių tempo vartojo ambulatorinius vaistus ir buvo mūsų komandos vyriausiasis treneris Madrido „Real“ ir „Partizan“ rungtynėse, – rašoma pranešime spaudai.

Penktadienį, atlikus patikrinimus dėl simptomų padidėjimo jam buvo diagnozuotas plaučių uždegimas, nustatyta, kad Atamano gydymas turi būti stacionarinis.

Trenerio gydymas vyksta teigiamai. Antradienį pakartotinai atliekamą tomografiją vertins docentas Hande'as Ikitimuras ir spręs, ar jis galės vadovauti komandai mače prieš ALBA

Linkime mūsų vyriausiajam treneriui Erginui Atamanui kuo greičiau pasveikti.“

„Anadolu Efes“ su 14 pergalių ir 15 pralaimėjimų Eurolygoje dalinasi 10-11 vietas su „Valencia“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.