„Mavericks“ išgyvenant juodą atkarpą – Dončičiaus išpažintis: „Kartais nesijaučiu savimi“

2023-03-25 10:21

Luka Dončičius atskleidė, kad pastaruoju metu nebejaučia malonumo žaidžiant krepšinį. 

Nuotr.: Getty Images via AFP/Scanpix
Nuotr. Getty Images via AFP/Scanpix

Dalaso „Mavericks“ šeštadienio naktį 109:117 nusileido šansų į atkrintamąsias patekti nebeturinčiai Šarlotės „Hornets“. Pralaimėjimas Dalaso klubą nustūmė už atkrintamųjų ribos. Po skaudaus pralaimėjimo savo apmaudo spaudos konferencijoje neslėpė ir Luka Dončičius, kuris atskleidė, kad išgyvena sunkų laikotarpį. 

„Tai tikrai erzina. Manau, kad galite tai matyti, kuomet būnu aikštėje, – kalbėjo slovėnas. – Kartais nesijaučiu savimi. Tiesiog būnu aikštėje. Seniau mėgaudavausi žaidimu, man būdavo linksma, žaisdamas šypsodavausi, tačiau pastaruoju metu tai tiesiog labai vargina dėl daugelio priežasčių, ne tik krepšinio.“

„Mavericks“ lyderis detalių neatskleidė, tačiau leido suprasti, kad tai liečia jo asmeninį gyvenimą.

Luka Doncic

Luka  Doncic
Luka  Doncic
MIN: 36.37
PTS: 32.93 (57.72%)
REB: 8.61
AS: 8.19
ST: 1.42
BS: 0.49
TO: 3.71
GM: 59

„Nenoriu kalbėti apie savo privatų gyvenimą, tiesiog pastaruoju metu vyksta labai daug dalykų“, – pridėjo Dončičius. 

Nepaisant išsakytų minčių, 24-erių krepšininkas pralaimėtose rungtynėse buvo geriausiu Dalaso komandos žaidėju. Slovėnas per 37 minutes pelnė 34 taškus (10/14 dvit., 2/9 trit., 8/10 baud.), atkovojo 10 kamuolių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus. 

Arti trigubo dublio buvęs krepšininkas dėl pastaruoju metu išgyvenamos „Mavericks“ duobės atsakomybę prisiėmė sau. 

„Turime kautis, žaisti kiečiau. Pradedant nuo manęs, turime parodyti, kad mums rūpi, – dėstė Dončičius. – Turiu vesti komandą, būti geresniu ir žaisti kiečiau. Šie pralaimėjimai – mano atsakomybė.“

Tai buvo trečioji Dalaso ekipos nesėkmė iš eilės ir šeštoji per pastarąsias aštuonerias rungtynes.  

Iki reguliariojo sezono pabaigos likus 8 rungtynėms „Mavericks“ pasiekė žemiausią tašką sezone. Po 38-ojo pralaimėjimo Dalaso komanda nukrito į 11-ąją Vakarų konferencijos vietą. Tiesa, 10-oje ir 9-oje esančios Oklahomos „Thunder“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ yra iškovojusios tiek pat pergalių. Pastaroji yra sužaidusi vienu susitikimu mažiau. 

ENBAS:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.